Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije E SONY SEL-40F25G

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL40F25G.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SEL-40F25G
Prodajna cena: 683,05 €
Osnovna cena z davkom: 718,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Kompakten in vrhunsko izdelan standardni glavni objektiv

Kompakten in vrhunsko izdelan standardni glavni objektiv - Ta standardni glavni objektiv nudi visoko kakovost slike in zameglitev ozadja objektiva G v kompaktni zasnovi z vrhunsko kakovostjo izdelave in intuitivnim upravljanjem. Objektiv lahko brez težav vzamete s seboj ter je odličen za fotografiranje portretov in prizorov v mestu. Hitro, natančno in tiho samodejno ostrenje je popolna rešitev za zajem ključnih trenutkov pri snemanju fotografij in filmov.

Ujemajoč se komplet prenosnih primarnih objektivov - To je eden način primarnih objektivov G (na prodaj ločeno), ki nudi različne goriščne razdalje pri nespremenjenem zunanjem videzu, premer filtra 49 mm, kompaktna zasnova in postavitev. Objektivi so dovolj kompaktni, da lahko s seboj vzamete vse tri. Tako boste pripravljeni na izjemne posnetke najrazličnejših prizorov in subjektov, zaradi podobne teže pa ne boste imeli težav pri nastavljanju ravnotežja na kardanskem sklepu.

Intuitivna kovinska zasnova in jasna optika - Kovinska (aluminij) zunanjost ohišja objektiva in senčila ter vgravirana goriščna razdalja in oznake zaslonke še poudarijo vrhunsko kakovost izdelave. Izredno lahka in kompaktna zasnova, visoka kakovost slike objektiva G, obroček za zaslonko in ročno ostrenje z linearno odzivnostjo nudijo intuitivno delovanje, s katerim postane snemanje izjemno doživetje.

Nizka teža za preprosto prenašanje in dosledno snemanje - Mehanična zasnova izkorišča vse zmogljivosti najsodobnejše tehnologije optike z učinkovito postavitvijo treh asferičnih elementov objektiva, Kratka hrbtna razdalja, značilna za brezzrcalne fotoaparate, omogoča izjemno kompaktno velikost in nizko težo z vsega 173 g (6,2 unče). Objektiv je popolna izbira za fotografiranje utripa mesta ali za snemanje filmov s kardanskim mehanizmom. Mobilnost omogoča kompaktna zasnova, ki se ujema tako z ohišji polnega formata kot tudi ohišji APS-C.

Čudovita naravna zameglitev ozadja - Na voljo je krožna zaslonka s 7 lopaticami z natančnim nadzorom sferičnega odstopanja, ki vpliva na zameglitev ozadja in nudi čudovit naravni videz zameglitve ozadja objektiva G.

Dvojni linearni motorji omogočajo hitro, natančno in tiho samodejno ostrenje - Dva linearna motorja zagotavljata hitro in natančno samodejno ostrenje z vrhunsko zmogljivostjo sledenja, ki omogoča izkoristek vseh zmogljivosti ohišja fotoaparata za zajem trenutkov prizorov na ulici, spremembah izraza pri fotografiranju portretov in podobno. Hitro, natančno in tiho samodejno ostrenje z vrhunsko zmogljivostjo sledenja je popolna rešitev za snemanje filmov in fotografij.

Izjemna zmogljivost bližnjih posnetkov - Najmanjša razdalja ostrenja 28 cm (0,92 čevlja) (samodejno ostrenje)/25 cm (0,82 čevlja) (ročno ostrenje) omogoča izjemne bližnje posnetke. Objektiv je uporaben v različnih situacijah, na primer ko želite posneti bližnje posnetke rož ali malih predmetov z zamegljenim ozadjem, s katerim poudarite fotografiran predmet.

Pokrov in filter lahko pritrdite tudi na senčilo - Premer senčila z navojem je enak premeru filtra objektiva (49 mm), zato lahko isti pokrov in filter pritrdite tako na senčilo kot tudi na ohišje objektiva.

Kovinska barva ter odpornost proti prahu in vlagi - Kovinska (aluminij) zunanjost ohišja objektiva in senčila še pripomore k izjemni trpežnosti in obstojnosti izdelka. Zasnova je poleg tega odporna proti prahu in vlagi3, kar zagotavlja zanesljivost v zahtevnih pogojih fotografiranja na prostem.

Po meri nastavljiv gumb za zaklep ostrenja - Uporabnik lahko gumb za zaklep ostrenja prilagodi v meniju fotoaparata in mu dodeli želeno funkcijo. Če uporabnik gumbu dodeli funkcijo samodejnega ostrenja oči, ki samodejno spremlja človeške oči, lahko s prsti na desni strani drži fotoaparat, z levim palcem pa upravlja samodejno ostrenje oči.

Naravna, linearna odzivnost ročnega ostrenja - Ročno ostrenje z linearno odzivnostjo nudi neposredno odzivnost na minimalne nastavitve obroča za ostrenje pri ročnem ostrenju. Vrtenje obroča se z mehanskim upravljanjem linearno prenese na ustrezno spremembo ostrenja, ki neposredno odseva namero fotografa in omogoča minimalne prilagoditve ostrenja.

Možnost vklopa ali izklopa klikanja obročka za zaslonko - Obroček-za-zaslonko nudi takojšnjo odzivnost, ki jo profesionalci želijo pri snemanju fotografij in filmov. Klike ob preklopu lahko vklopite, s čimer dobite otipljive povratne informacije med fotografiranjem, ali pa jih izklopite, če snemate filme. Skupaj s tihimi linearnimi motorji lahko tako gladko in naravno prilagajate zaslonko. To je odlično za snemanja, ko potrebujete tišino, na primer pri snemanju filmov.

Enostavna menjava ročnega/samodejnega ostrenja - inchStikalo za način ostrenja inch zagotavlja udobno snemanje, saj nudi možnost takojšnjega preklopa med načinom samodejnega in ročnega ostrenja, odvisno od pogojev snemanja.

Podpira vrsto različnih filtrov - Premer senčila z navojem je enak premeru filtra objektiva (49 mm), zato lahko isti pokrov in filter pritrdite tako na senčilo kot tudi na ohišje objektiva. Zaradi notranjega ostrenja se sprednji objektiv ne vrti, kar omogoča pritrditev krožnih polarizacijskih filtrov za pokrajine, filtrov ND za filme itd., s čimer dobi uporabnik dodaten ustvarjalni nadzor.

Enakovredno 60 mm v ohišjih APS-C - Ta objektiv nudi dobro uravnoteženost tudi pri ohišjih APS-C in nudi širokokotno 60 mm goriščno razdaljo (enakovredno 35 mm polnemu formatu), uporabno za fotografiranje različnih prizorov: od mestnih utripov do portretov.

Notranje ostrenje za udobno snemanje filmov - Zasnova notranjega ostrenja ohrani skupno dolžino objektiva med ostrenjem nespremenjeno, to pa omogoča bolj priročno snemanje s pritrjenim kardanskim mehanizmom ali ročajem.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo