Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije E SONY SEL-70200GM

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL70200GM.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SEL 70200GM
Prodajna cena: 2953,55 €
Osnovna cena z davkom: 3109,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava


Edinstveni teleobjektiv z zoomom s fiksno zaslonko F2,8 - V seriji G Master je uporabljena najnaprednejša tehnologija, ki je še izboljšala že tako vrhunsko delovanje objektiva Sony G. Ta model združuje vrhunsko zameglitev z objektivom G in nove stopnje ločljivosti in prinaša neverjeten teleobjektiv z zoomom F2,8, ki zagotavlja neprekosljivo upodabljanje, odlično samodejno ostrenje in visoko zmogljivost stabilizatorja slike.

Izjemne podrobnosti in učinki zameglitve z enim objektivom - Ta objektiv je bil posebej zasnovan za razčlenjevanje prostorskih frekvenc z odličnim kontrastom, saj ima tri asferične elemente, vključno z dvostranskim elementom in novim izjemno asferičnim elementom (XA) z natančnostjo površine 0,01 mikrometra, za učinkovit nadzor nad odstopanjem za vrhunsko ločljivost in izjemno zameglitev.

Naravne slike brez umetnih barv - Barvno odstopanje, ki lahko povzroča težave pri teleobjektivih, učinkovito odpravljajo štirje elementi iz ED-stekla (za izjemno nizko razpršitev) in dva elementa Super ED. Prelivanje barv je odpravljeno, zato lahko objekt posnamete z največjo možno ostrino.

Dodatne izboljšave za vrhunsko samodejno ostrenje pri snemanju videoposnetkov - Dvojni linearni motor sistema za ostrenje ima pomembno vlogo, saj zagotavlja učinek inchmajanja inch za sistem samodejnega ostrenja s kontrastnim zaznavanjem pri snemanju videoposnetkov. K izboljšanemu ostrenju, ki je idealno tako za fotografiranje kot za snemanje, pripomore tudi tiho mehansko delovanje in optična zasnova, ki učinkovito zmanjšuje zvok ostrenja.

Vrhunsko delovanje pri bližinskih posnetkih - Vrhunsko delovanje pri bližinskih posnetkih z najmanjšo razdaljo ostrenja 0,96 m in 0,25-kratno največjo povečavo je idealno za portrete, posnetke telefoto makro in še več. Dodatne izboljšave vključujejo elemente iz ED-stekla in lebdeči mehanizem za ostrenje, s katerim lahko nadzirate odstopanje, ki lahko predstavlja težavo pri bližinskih posnetkih.

Hitro samodejno ostrenje, optimizirano za fotografiranje in snemanje videoposnetkov - Dve skupini težkih elementov za ostrenje hitro in natančno nastavita ločena sprožilnika: zmogljiv sprožilnik RDSSM (supersonični motor z obročkastim pogonom) za sprednjo skupino in dvojni linearni motor za zadnjo skupino. Izboljšana natančnost postavitve in podatki, ki jih v realnem času posreduje več tipal položaja, omogočajo, da lahko sistem samodejnega ostrenja ohišja deluje s celotno zmogljivostjo.

Izjemna jasnost in kontrast - Napredna tehnologija plasti Nano AR zagotavlja premaz objektiva z natančno dodelano nanostrukturo, ki učinkovito odpravlja odboje svetlobe, ki lahko povzročajo odseve in bleščanje, ter tako občutno izboljša jasnost, kontrast in splošno kakovost slike.(1. Plast Nano AR / 2. Steklo / 3. Svetloba, ki prehaja skozi objektiv)

Delovanje in zanesljivost, prilagojena za delo na terenu - Trdna struktura in nespremenjena dolžina objektiva med ostrenjem in prilagajanjem zooma omogočata enostavno uporabo v različnih razmerah fotografiranja. Gumbi za zaklep ostrenja lahko nadzirajo točko ostrenja tudi med neprekinjenim samodejnim ostrenjem, s stikalom omejevalnika razpona ostrenja pa lahko prednastavite različne razdalje ostrenja za največjo hitrost samodejnega ostrenja.

11 lopatic za bogato zameglitev - Sonyjeva krožna zaslonka je običajno imela do 9 lopatic, ta objektiv pa je opremljen s krožno zaslonko z 11 lopaticami, ki prinaša nove dimenzije zameglitve z neverjetno lepoto in naravnimi poudarki.

Stabilizacija za ostre, nezamegljene slike - Izjemno zmogljiv stabilizator slike je vgrajen neposredno v objektiv za ostre, nezamegljene slike s širokim razponom objektov. Težki objektiv s stabilizatorjem poganja linearni motor za hitro in natančno stabilizacijo. 5-osni stabilizator slike je na voljo pri uporabi ohišij serije ? z vgrajenim stabilizatorjem slike.

Zagotovljena stabilnost tudi med obračanjem - Da bi lahko v celoti izkoristili prednosti, ki jih prinaša vgrajeni stabilizator slike v različnih razmerah fotografiranja, ima model SEL70200GM stabilizacijo MODE 2, ki jo je mogoče preklapljati in s katero lahko stabilizator slike uporabljate pri obrnjenih posnetkih za jasnejšo sliko in večji učinek.

Snemljiv nastavek za stojalo, ki se lahko vrti - Vsestranski nastavek za stojalo za objektiv omogoča enostavno odstranjevanje fotoaparata s stojala v razmerah, ki zahtevajo hitre odzive. Opremljen je tudi z vrtljivim mehanizmom, s katerim lahko hitro preklapljate med ležečim in pokončnim položajem. Mehanizem z zaklepom ščiti vaš fotoaparat pred poškodbami.

Visoka zanesljivost v zahtevnih pogojih - Zaprta zasnova, ki je odporna na prah in vlago, in premaz sprednjega elementa iz fluora zagotavljata dodatno zaščito za zanesljivo delovanje v težkih razmerah.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo