Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije E SONY SEL-70300G

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL70300G.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SEL 70300G
Prodajna cena: 1376,55 €
Osnovna cena z davkom: 1448,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Zoom objektiv G-Lens 70-300 mm

Razširjen razpon zooma FE 70–300 mm - Prvi objektiv serije E z razponom 70 mm do 300 mm je vsestransko fotografsko orodje za snemanje različnih predmetov – od portretov in pokrajin do športa in narave. Telefoto razpon pri formatu APS-C omogoča goriščno razdaljo, ki je enakovredna 450 mm, za profesionalno super telefoto fotografijo.

Visoka ločljivost pri vsaki goriščni razdalji - Štirje asferični elementi, dva steklena elementa ED in Sonyjeva plast Nano AR zagotavljajo učinkovito odpravljanje vseh oblik optičnih odstopanj za vrhunsko ločljivost od roba do roba. Ta zasnova omogoča tudi čudovite učinke zameglitve ozadja, ki sodijo med odlike objektiva G.

Vrhunsko delovanje pri bližinskih posnetkih - Vsestranski objektiv z zoomom z najkrajšo razdaljo ostrenja 0,9 metra in največjo 0,31-kratno povečavo omogoča, da se močno približate predmetom ter jih posnamete z novimi podrobnostmi in z nove perspektive, kar vam nudi izjemne ustvarjalne možnosti. Z enim objektivom lahko snemate s srednjim do super telefoto razponom ter telefoto makro razponom.

Ostri in jasni posnetki iz roke - Vgrajeni optični stabilizator slike SteadyShot zmanjšuje učinke tresenja fotoaparata pri snemanju iz roke za čiste in jasne slike, pri katerih izkoristite vse možnosti objektiva. Optični stabilizator slike SteadyShot je učinkovit pri vseh goriščnih razdaljah in omogoča znatno več možnosti za čudovite posnetke, tudi pri šibki svetlobi.

Zatesnjena zasnova, ki je odporna na prah in vlago, zagotavlja dodatno zaščito in zanesljivo delovanje v zahtevnih okoljih. Zanesljivo fotografirajte v rahlem dežju ali vetru.** Čeprav je zasnova odporna na prah in vlago, popolna zaščita pred prahom in vlago ni zagotovljena.

Zanesljivo in hitro ostrenje - Napredni sprožilnik optimira hitrost in natančnost samodejnega ostrenja z najširšim možnim razponom predmetov in razmer fotografiranja. Ostrenje deluje tekoče in tiho, kar je prednost pri snemanju videoposnetkov in fotografij.

Upravljanje je optimirano za vsestranski nadzor - Učinkovito upravljanje na objektivu omogoča vsestransko fotografiranje v različnih razmerah. S stikalom za način ostrenja lahko med uporabo izberete ročno ali samodejno ostrenje, gumb za zaklep ostrenja ohrani točko ostrenja tudi med neprekinjenim samodejnim ostrenjem, s stikalom za omejevanje razpona ostrenja pa lahko prednastavite razpon razdalje ostrenja za najhitrejše samodejno ostrenje.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo