Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije E SONY SEL-70350G

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL70350G.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SEL-70350G
Prodajna cena: 882,55 €
Osnovna cena z davkom: 929,01 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Optimizirana optična in mehanska zasnova zagotavlja izjemno delovanje super teleobjektiva z zoomom za ohišja APS-C (enakovredno 105–525 mm).

Razširjen razpon zooma od 70 mm do 350 mm - Razpon zooma tega objektiva znaša 70–350 mm (105–525 mm 35 mm enakovredno polnemu formatu) nudi zadostno pokritost za širok spekter objektov, od pokrajine do divjih živali itd.

Izjemna kakovost slike pri vsaki goriščni razdalji - En asferičen element in trije elementi iz ED-stekla (izjemno nizka razpršitev) v natančni optični zasnovi zmanjšajo odstopanja v celotnem razponu zooma objektiva, vključno z barvnim odstopanjem, kar je lahko težava pri super telefoto goriščnih razdaljah. Odlična ostrina in upodobitev sta zagotovljeni na vseh goriščnih razdaljah in po celotnem območju slike.

Krasna zameglitev ozadja objektiva G - Mehanizem krožne zaslonke izboljša kakovost zameglitve ozadja in tako omogoča izkoriščanje ozke globine polja, ki je na voljo s super teleobjektivom z zoomom, za ustvarjanje izjemnih slik z gladko, veličastno tekočo zameglitvijo ozadja objektiva G.

Kompakten in prenosljiv super teleobjektiv s 5-kratnim zoomom - Čeprav ponuja velik razpon 5-kratnega zooma ta kompakten objektiv tehta zgolj 625 gramov in tako poveča mobilnost celotnega sistema fotoaparata.

Linearni motor XD v objektivu APS-C - Sonyjeva tehnologija dinamičnega linearnega motorja XD (extreme dynamic), ki je na voljo v objektivu APS-C, ponuja vrhunsko samodejno ostrenje, ki je hitro, natančno in dosledno. Skupaj z zmogljivostjo samodejnega ostrenja v realnem času v najnovejših kompaktnih ohišjih APS-C dobite izjemno zmogljiv in enostaven sistem za fotografiranje pokrajine, divjih živali itd.

Jasne, nezamegljene slike brez stojala - Vgrajen optični stabilizator slike SteadyShot olajša zajemanje nezamegljenih slik, še posebej pri fotografiranju na super telefoto goriščnih razdaljah. [1] SteadyShot IZKLOPLJEN [2] SteadyShot VKLOPLJEN

Vsestranski, po meri nastavljiv gumb za zaklep ostrenja - Priročen gumb za zaklep ostrenja nudi priročen nadzor nad zadržanjem ostrenja. Gumb lahko po meri nastavite tudi v meniju fotoaparata, kjer lahko po potrebi dodelite tudi druge funkcije, kot je izbira desnega/levega očesa.

Hitro preklapljanje med samodejnim/ročnim ostrenjem - Stikalo za način samodejnega/ročnega ostrenja na objektivu omogoča enostavno in hitro preklapljanje med samodejnim in ročnim ostrenjem, da se lahko odzovete na različne okoliščine.

Stikalo za zaklep zooma - Vklopite stikalo za zaklep zooma, da se objektiv med prenašanjem ne podaljša zaradi svoje lastne teže.

Na prah in vlago odporna zasnova - Na prah in vlago odporna zasnova nudi zanesljivost, ki jo potrebujete pri uporabi na terenu v zahtevnih pogojih.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo