Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije E SONY SELP-28135G zoom 28-135mm G-lens

-5% Objektiv serije E SONY SELP-28135G zoom 28-135mm G-lens.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSELP28135G.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SELP-28135G
Prodajna cena: 2735,99 €
Osnovna cena z davkom: 2879,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Objektiv vsebuje tehnologijo Sonyjeve profesionalne opreme in ima natančno optično zasnovo, ki podpira 4K in prihodnje formate visoke ločljivosti in zagotavlja najtišje delovanje in najmanjši premik slike. Trije obročki omogočajo ročno upravljanje za zahtevno snemanje posnetkov večjega formata, prvi pogon SSM v objektivu za snemanje videoposnetkov pa omogoča tiho in učinkovito ostrenje.

Objektiv polnega formata za vrhunske videoposnetke - Zmogljivi objektiv z zoomom je bil razvit za profesionalne optične in funkcionalne zahteve za snemanje videoposnetkov visoke kakovosti, tudi v formatu 4K in prihodnjih formatih, ko ga uporabljate z visokozmogljivim 35 mm fotoaparatom polnega formata ali videokamero formata Super 35. Zmanjšuje zvok ostrenja, premik slike in vse vrste odstopanja. (Videokamera formata Super 35 Sony PXW-FS7 z objektivom SELP28135G je prikazana zgoraj.)

Optika za tekoče gibanje za profesionalno uporabo - SMO (optika za tekoče gibanje) je Sonyjeva optična zasnova za izmenljive objektive z veliko zaslonko, ki zagotavlja najvišjo možno kakovost slike in ločljivost za gibljive slike. Zasnova SMO odpravlja tri glavne težave pri snemanju videoposnetkov: zvok ostrenja, premik ostrenja med povečavo in bočno gibanje optične osi med povečavo.

Tekoče in tiho ostrenje - Prvi supersonični motor z obročkastim pogonom (SSM) na svetu v objektivu za snemanje videoposnetkov zagotavlja izjemno tih in tekoč zoom. Tudi zaslonka deluje tiho in tekoče. Uporabljate lahko ločene gumbe za povečavo, ostrenje in zaslonko. Hitrost ostrenja lahko natančno upravljate po širokem razponu, smer vrtenja zooma pa lahko tudi obrnete.

Majhen in lahek za boljše upravljanje - Objektivi Sony serije ? so opazno kompaktni, lahki in natančno zasnovani tako, da so oblikovno in funkcionalno združljivi s številnimi ohišji serije ?. Kompaktne dimenzije in nižja teža zagotavljajo učinkovitejše snemanje v razmerah, ki zahtevajo popolno mobilnost.

Zanesljivo in enostavno v vseh pogojih - Zasnova, ki preprečuje nabiranje prahu in vlage na objektivu, zagotavlja zanesljivo uporabo v različnih pogojih.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo