Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije G Master SONY SEL-100400GM zoom 100-400mm

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL100400GM.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SEL-100400GM
Prodajna cena: 2849,99 €
Osnovna cena z davkom: 2999,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Super teleobjektiv Sony z zoomom 100-400mm in zaslonko F4.5-5.6 GM OSS

G Master super teleobjektiv z zoomom - Ta visoko zmogljiv objektiv z zoomom G Master pokriva širok razpon goriščne razdalje od 100 do 400 mm, ki je idealen za fotografiranje športnih prizorov, divjine in drugih objektov, za katere je potreben dolg doseg. Zagotavlja kakovost slik in zmogljivost samodejnega ostrenja za profesionalno uporabo na terenu, objektom, ki se hitro premikajo, pa sledi in jih fotografira z izjemno ločljivostjo in jasnostjo.

Hitro in zanesljivo samodejno ostrenje - Optimalna kombinacija dvojnega linearnega motorja in sistemov gonilnikov DDSSM (Direct Drive SSM) je prva te vrste. Vključeni so tudi natančni senzorji, ki zagotavljajo povratno povezavo v realnem času za izjemno visoko raven natančnosti razporeditve, zato je delovanje ohišja s sistemom samodejnega ostrenja optimalno.

Visoka ločljivost pri vsaki goriščni razdalji - Natančna optična zasnova zagotavlja visoko ločljivost, ki je dosledna od roba do roba, pri vseh razdaljah ostrenja v celotnem razponu zooma objektiva. SEL100400GM se ne ponaša le z osupljivimi slikami oddaljenih objektov pri goriščnih razdaljah super teleobjektiva, temveč tudi z enakovredno visoko zmogljivostjo pri fotografiranju objektov v bližini.

Naravno upodabljanje in barve - Dva elementa iz ED-stekla (izjemno nizka razpršitev) in en element iz Super ED-stekla, ki so strateško uvedeni v napredno optično zasnovo, učinkovito odpravljajo barvno odstopanje, ki ga pogosto povzroči oslabitev ločljivosti v teleobjektivih. Rezultat tega so izjemno jasne in natančne slike.

Jasnost in kontrast pri katerikoli svetlobi - Sonyjeva plast Nano AR odpravlja odbojno svetlobo, ki lahko povzroča odseve in bleščanje v protisvetlobi in pod drugimi zahtevnimi svetlobnimi pogoji, in zagotavlja dosledna visok kontrast in jasnost. Zmanjšan odsev, še posebej pri fotografiranju na prostem pri močni svetlobi, pomeni večjo prilagodljivost okvirjanja in kompozicije. (1. Plast Nano AR / 2. Steklo / 3. Prenesena svetloba)

Kompakten, lahek in mobilen - Komponente iz magnezijeve zlitine in druge izboljšave dopolnjujejo visoko raven vzdržljivosti, obenem omogočajo tudi dodatno zmanjšanje velikosti in teže, po čemer smo vodilni v svetu. To ne pomeni le boljše mobilnosti, temveč tudi lažje delo ob uporabi lahkih ohišij, zato je fotografiranje iz roke enostavnejše in stabilnejše.

Nastavitev navora zooma - To je prvi objektiv ?, ki vključuje prilagoditev tekočega predvajanja zooma za mehanski nadzor navora obroča za zoom. Nastavite nižji navor za hitrejše zumiranje ali pa ga povečajte, če želite zumirati počasi in zanesljivo. Fine nastavitve vam omogočajo, da natančno delovanje objektiva uskladite s potrebami posameznega uporabnika.

Jasne, nezamegljene slike brez stojala - Vgrajen optični stabilizator slike SteadyShot olajša zajemanje nezamegljenih slik, še posebej pri fotografiranju športnih prizorov ali drugih objektov, za katere je potrebna hitra stabilizacija. Stabilizacija v načinu 2 zagotavlja dinamiko obrnjenih posnetkov. 5-osni stabilizator je na voljo pri uporabi ohišij serije ? z vgrajenim stabilizatorjem.

Izjemna vsestranskost fotografiranja - Lebdeč sistem ostrenja in visoka natančnost razporeditve omogočata minimalno razdaljo ostrenja, ki znaša le 0,98 metra (3,22 čevlja), z do 0,35-kratno povečavo. Na voljo je vsestranski razpon zooma super teleobjektiva od 100 do 400 mm in izjemno zmogljivost posnetkov od blizu pri 100 mm.

Po meri nastavljiv gumb za zaklep ostrenja - Priročen položaj gumbov za zaklep ostrenja zagotavlja nadzor zaklepa ostrenja tudi med neprekinjenim samodejnim ostrenjem. Prilagoditi jih je mogoče tudi v meniju fotoaparata, kjer jim lahko dodelite številne različne funkcije.

Snemljiv nastavek za stojalo - Snemljiv nastavek za stojalo omogoča hitro namestitev ali odstranitev izdelka s stojala, zato lahko uporabnik zlahka zamenjuje fotografiranje z uporabo stojala s fotografiranjem z roke in obratno. Nastavek je odstraniti, kar zagotavlja priročen transport in shranjevanje. Mehanizem z zaklepom ščiti vaš fotoaparat pred nenamerno odstranitvijo.

Telekonverterji za dodaten doseg - SEL100400GM je popolnoma združljiv z visoko zmogljivima telekonverterjema SEL14TC in SEL20TC, kar zagotavlja 1,4- oz. 2-kratno povečanje goriščne razdalje. To je največja goriščna razdalja 800 mm (1200 mm v ohišju formata APS-C).

Sprednji element s premazom iz fluora - Premaz iz fluora na sprednjem elementu objektiva preprečuje nabiranje umazanije in prstnih odtisov ter lažje odstranjevanje umazanije in prstnih odtisov z brisanjem, če se vendarle naberejo na površini objektiva. To je lahko zelo pomembno pri fotografiranju na prostem.

Visoka zanesljivost v zahtevnih pogojih - Zasnova tega objektiva je v celoti odporna na prah in vlago, kar zagotavlja dodatno zaščito in zanesljivo delovanje v zahtevnih okoljih. Zanesljivo fotografirajte v rahlem dežju ali vetru.

Funkcije profesionalnega senčila za objektiv - Okence za dostop, ki ga je mogoče po potrebi odpreti ali zapreti, zagotavlja preprosto dostop za delovanje polarizacijskega filtra, stikalo za zaklep senčila pa preprečuje, da bi se senčilo objektiva nenamerno snelo ali zasukalo, ko fotografirate ali se premikate.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo