Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv serije G SONY SEL-50F12GM

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL50F12GM.SYX
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY SEL-50F12GM
Prodajna cena: 2221,10 €
Osnovna cena z davkom: 2338,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Nova hitrost in ločljivost v objektivu F1,2

“Standardni” glavni objektiv 50 mm F1,2 G Master - Z izjemno ločljivostjo in zameglitvijo ozadja ter vrhunskim samodejnim ostrenjem v kompaktni in lahko zasnovi objektivov serije G Master predstavlja prvi objektiv 50 mm F1,2 v seriji ? odličen izbor za vsakdanjo uporabo. Ne glede na to, ali snemate fotografije ali filme, s tem objektivom boste svojo ustvarjalnost povzdignili na novo raven.

Objektiv F1.2 zagotavlja ostrino po celotni sliki - Ločljivost in kontrast sta izjemna na celotnem razponu zaslonke vse do vrednosti F1,2. Trije izjemno asferični elementi objektiva XA v napredni optični poti zmanjšujejo splošno odstopanje, druga napredna optična tehnologija pa zmanjšuje barvno odstopanje v objektivu, ki je presenetljivo kompakten in lahek.

Kompaktna mobilnost pomeni ustvarjalno svobodo - Objektivi z veliko zaslonko so pogosto veliki in težki. Objektiv FE 50 mm F1,2 GM je velik le 87 x 108 mm (3–1/2 x 4–3/8 palca) in tehta le 778 gramov (27,5 unče). Najsodobnejša tehnologija optike, Sonyjevi izjemni linearni motorji XD in mehanska zasnova usklajeno delujejo v priročnem mobilnem objektivu, primernem za vsako situacijo.

Gladka in prefinjena zameglitev ozadja objektiva G Master - Trije izjemno asferični elementi XA z natančnostjo površine 0,01 mikrometra ter natančen nadzor sferičnega odstopanja v fazi zasnove in izdelave dopolnjujejo krasno zameglitev ozadja G Master, na katerem bodo oseba na portretu in drugi objekti resnično izstopali, še posebej pri največji zaslonki objektiva F1,2.

Krožna zaslonka s 11 lopaticami za izboljšano zameglitev ozadja - Nov mehanizem zaslonke z 11 lopaticami prispeva k čudoviti zameglitvi ozadja. Izjemno so upodobljeni tudi krožni osvetljeni deli, s čimer je še dodatno izboljšano čudovito zamegljeno ozadje objektiva G Master. Zamegljena ozadja so nežnejša v skoraj kateri koli situaciji in osvetlitvi.

Premaz Nano AR II zagotavlja jasne slike v prizorih z zameglitvijo ozadja - Sonyjev premaz Nano AR II omogoča čiste, dobro definirane slike tudi na močni sončni svetlobi in osvetlitvi ozadja. Ta napreden premaz je enakomerno nanesen na celotno površino elementa, s tem pa so učinkovito minimizirani notranji odsevi, tako da ne pride do žarenja in bleščanja.

Bližnji posnetki z zameglitvijo ozadja - Najmanjša razdalja ostrenja 0,4 metra (1,32 čevlja) in največja povečava 0,17x nudita izjemne zmogljivosti bližnjih posnetkov za fotografije in filme. Elementi izjemno asferičnega objektiva XA in mehanizem ostrenja z lebdenjem pri vsaki razdalji ostrenja omogočajo natančno ostrino in mehko zameglitev ozadja F1.2.

Linearni motorji XD za hitro, natančno in tiho samodejno ostrenje ter sledenje - Hitro in natančno ostrenje je na voljo tudi pri plitki globinski ostrini F1,2. Štirje izjemno dinamični linearni motorji XD zagotavljajo močan potisk za postavitev velikih in zahtevnih skupin ostrenja za natančno samodejno ostrenje in sledenje. Visoka ločljivost je ohranjena pri vseh razdaljah ostrenja pri polni hitrosti samodejnega ostrenja in natančnosti ohišij serije E za fotografije in filme.

Naravna, linearna odzivnost ročnega ostrenja - Z ročnim ostrenjem z linearno odzivnostjo se obroč za ostrenje odziva neposredno in linearno s prefinjenim upravljanjem ob ročnem ostrenju. Ker s sukanjem obroča za ostrenje neposredno izvajate ustrezno spremembo ostrenja, je upravljanje takojšnje in natančno. Ročno ostrenje z linearno odzivnostjo izboljša ročno ostrenje pri fotografiranju in snemanju filmov.

Prilagodljiv gumb za zaklep ostrenja in druge napredne možnosti upravljanja - Gumbom za zaklep ostrenja na vrhu in ob strani objektiva je mogoče dodeliti številne druge funkcije z menijem v ohišju fotoaparata. S tem imate neposreden dostop do funkcij, ki so ključne za način dela, prilagojen uporabniku, vključno z izborom levega/desnega očesa za samodejno ostrenje oči v ohišjih, ki podpirajo to funkcijo.

Obroček za zaslonko s stikalom za vklop/izklop zvokov ob preklapljanju - Obroček-za-zaslonko omogoča neposreden in intuitiven nadzor zaslonke. Priročno stikalo omogoča izklop zvoka ob preklapljanju obročka za zaslonko za tiho snemanje filmov.

Na prah in vlago odporna zasnova - Na prah in vlago odporna zasnova ponuja zanesljivost, ki jo potrebujete pri uporabi na terenu v zahtevnih pogojih.

Premaz s fluorom na sprednjem elementu - Sprednji elementi objektiva imajo premaz iz fluora, ki preprečuje zadrževanje vode, olja in drugih nezaželenih delcev, hkrati pa omogoča lažje odstranjevanje umazanije ali prstnih odtisov z brisanjem, če se vendarle naberejo na površini objektiva.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo