Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektiv SONY SEL-50F28 makro 50mm F2.8

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSEL50M28.SYX
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY SEL-50M28
Prodajna cena: 578,55 €
Osnovna cena z davkom: 609,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Vsestranski, 50 mm »običajni« makroobjektiv za vsakdanjo uporabo, s katerim pa lahko ustvarite tudi osupljive makro slike 1:1.

Približajte se in ustvarite izjemen makro posnetek - Z najmanjšo razdaljo ostrenja 16 centimetrov se objektu lahko dovolj približate, da ustvarite resnično izjemne posnetke objektov v naravni velikosti. Pri iskanju ustrezne razdalje za snemanje vam fotoaparata v celoti ni več treba toliko premikati, zato zlahka posnamete objekte na površinah, ne da bi morali zapustiti svoje mesto in krožiti okoli njih. Ta objektiv je izjemno uporaben v vsakdanjih okoliščinah.

Odlična ostrina in bokeh za celotno sliko - Optična zasnova z visoko ločljivostjo, ki vključuje element iz ED-stekla, kar najbolj zmanjša barvno odstopanje tudi pri posnetkih od blizu, kar dopolnjuje izjemno ostrino od roba do roba. Z mehanizmom krožne zaslonke, ki zagotavlja tekoč bokeh naravnega videza, zaradi katerega vaši objekti lepo izstopajo, so lepa tudi neizostrena ozadja.

Kompaktna, lahka zasnova - Z največjim premerom 70,8 mm in dolžino 71 mm ter s skupno težo le 236 gramov (8,4 oz) sta zagotovljena neverjetna mobilnost in preprosto rokovanje. Ta objektiv je odlično združljiv s kompaktno serijo ? in je najboljša izbira za vsakdanjo uporabo.

Lestvici povečave in razdalje - Lestvici povečave in razdalje izboljšata priročnost z natančnimi številskimi indikatorji, ki lahko bistveno pripomorejo pri doseganju želene povečave in ostrenja v makro fotografiji.

Popoln nadzor za preprosto makro fotografiranje - S stikalom za način ostrenja lahko preprosto preklapljate med ročnim in samodejnim ostrenjem ter se hitro prilagodite priložnostim, ki se ponudijo za ustvarjanje makro posnetkov. Z omejevalnikom razpona ostrenja lahko nastavite razpon ostrenja v objektivu, da omogočite kar najhitrejše samodejno ostrenje, z gumbom za zaklep ostrenja pa lahko ob vsakem pritisku zamrznete ostrenje, kar vam zagotavlja nadzirano in stabilno fotografiranje.

Za hitre posnetke in makro posnetke - »Normalna« 50-milimetrska goriščna razdalja je idealna za snemanje pokrajin in portretov, kakor tudi bližinskih posnetkov. Asferični element lepo popravi ukrivljenost polja, tako da se najvišja kakovost slike ohrani povsod, od središča slike do njenih robov.

Zanesljivo v zahtevnih razmerah - Zatesnjena zasnova, ki je odporna na prah in vlago, zagotavlja dodatno zaščito in zanesljivo delovanje v zahtevnih okoljih. Zanesljivo fotografirajte v rahlem dežju ali vetru.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo