Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Objektivi SELP 18-110 G

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LSELP18110G.SYX
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY SELP-18110G F 4.0 OSS
Prodajna cena: 4172,40 €
Osnovna cena z davkom: 4392,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava


Za profesionalni format Super 35 mm/APS-C - Ta zmogljivi objektiv z zoomom ponuja optimalno zmogljivost za snemanje videoposnetkov v formatu super 35 mm/APS-C, ki se začne s širokokotnim 18-milimetrskim in sega vse do izjemnega razpona zooma 6.1x ob stalni najširši zaslonki F4. Optična zmogljivost objektiva G ponuja kakovost, primerno za 4K skozi celoten razpon zooma vse do robov slike.

Optika za tekoče gibanje izpolnjuje zahteve kina - Sonyjevi izvirni zasnova SMO (optika za tekoče gibanje) in izdelava minimizirata optične premike, ki lahko negativno vplivajo na kakovost videoposnetka. Zaradi notranjega mehanizma za ostrenje je kar najbolj zmanjšan zvok ostrenja, natančna nastavitev sledenja ostrenju odpravlja premikanje ostrenja, osni premik pa je minimiran z zasnovo enake dolžine.

Natančno in vsestransko upravljanje zooma - Poleg tekočega zmogljivega zooma, mehanski ročni zoom zagotavlja nadzor brez zapoznitve. Želeni kot pogleda je mogoče natančno doseči brez prekomernega približevanja ali oddaljevanja. Smer obroča za zoom lahko zlahka preklopite kot želite, omogočen je tekoči in počasni zmogljivi zoom, notranji mehanizem za zoom pa pomeni, da goriščna razdalja ostaja enaka.

Optični stabilizator SteadyShot - Vgrajeni optični stabilizator slike SteadyShot pripomore k stabilizaciji zajetih slik brez zamegljenosti v zelo raznovrstnih pogojih snemanja. Predstavlja lahko ogromno prednost pri snemanju pri slabi svetlobi, saj kar najbolj zmanjša potrebo po boljši nastavitvi ISO in morebitnem vnosu šuma, kakor tudi pri premikanju po prostoru s fotoaparatom.

Idealna velikost in teža za aktivno snemanje - Kompaktna in lahka zasnova prispeva k mobilnosti, ki jo zahteva aktivno snemanje videoposnetkov. Majhna oblika in nizka teža sta lahko prednost pri uporabi videostabilizatorjev s kardanskim sklopom (gimbal) in tudi drugih oblik podpore.

Prefinjeno ostrenje in vrhunske funkcije - Drsenje obroča za ostrenje omogoča preklapljanje med samodejnim in ročnim ostrenjem, zato je preklapljanje mogoče, ne da bi morali spremeniti položaj snemanja. Mehanizem ostrenja z 0,8-milimetrskim korakom je vgrajen v objektiv, kar omogoča neposredno združljivost s standardno dodatno opremo za ostrenje.

Zanesljivo v zahtevnih razmerah - Zatesnjena zasnova, ki je odporna na prah in vlago3, zagotavlja dodatno zaščito in zanesljivo delovanje v zahtevnih okoljih. Zanesljivo fotografirajte v rahlem dežju ali vetru.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo