040/386-687 (9h-18h)
 
 x 

Peak Design Everyday Backpack 20L - Charcoal

Proizvajalec Peak Design
SKU izdelka:  ZZ0000704
Raspoložljivost:   Na zalogi
Peak Design Everyday Backpack 20L - Charcoal
Prodajna cena: 249,99 €
Cena / kg:
Z dostavo Pošta Slovenije za 4,20 €
Z dostavo Osebni prevzem ŽIRI za 0,00 €
Z dostavo Darilno pakiranje za 19,00 €

Peak Design Everyday Backpack 20L - Charcoal

Nahrbtnik, ki se prilagaja vaši opremi, življenskemu slogu in okolju za potrebe kreativnih in pustolovskih ljudi.

Peak Design Everyday Backpack 20L - Charcoal je vsestranski fotografski/videografski nahrbtnik za fotografiranje v mestu ali pa za vsako dnevno rabo. Nahrbtnik se ponaša z nešteto iznajdljivimi detajli, 20 litrov volumna in odlično ergonomijo. Super udoben, hitri dostop do notranjosti, premikajoče in unikatno zložljive notranje pregrade za prilagoditev notranjosti vašim potrebam in je primeren za fotografsko opremo, stojalo, 15" prenosni računalnik, dodatke, vodo in razširitev in organizacija notranjih elementov.

Pantentiran"MagLatch" magnetni sistem omogoča hitri dostop do zgornjega dela. Dostop do opreme je mogoč iz obeh strani, zadrgi sta vremensko odporni. Velika opcija za nošene dodatne opreme, zahvaljujoč dvema prilagodljivima trakovoma, katera sta skrita v straneh nahrbtnika. Itegriran sistem za namestitev na ročno pritjago (z ročico), pomaga pri vsako dnevnih izletih, kot tudi obsežnih potovanjih.

Notranji obloženi žepi so narejni kot zanalašč za dodatke. Namenski žep za do 15” laptop/prenosni računalnik in dokumente. Neskočno opcij prilagoditev notranjosti ponujajo v "FlexFold" razdelici notranjih predelov nahrbtnika.

Na voljo v dveh velikostih/volumnih: 20L (do 15" laptop) 30L (do 16" laptop).

Za dodatno nošenje objektivov ali fotoaparat je na voljo Peak Design Capture PRO ali Peak Design Capture Lens.

35mm film za analogni fotofilm 120mm filmi za analogni fotoaparat q Fuji instax square filmi listici fuji instax mini filmi ee fuji instax wide filmi listici Filmi za polaroid originals star polaroidni aparat