Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

POLAROID fotoaparat GO črn

9120096773549
SKU izdelka:  PORGOCRN
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju

Polaroid - eden in edini!
Ste vedeli, da veliko ljudi uporablja termin Polaroid za fotoaparate, ki posnamejo fotografijo in jo po nekaj sekundah tudi natisnejo ali za fotografije, posnete s to vrsto fotoaparata? Polaroid pa je eden in edini – je blagovna znamka, ki je že leta 1948 zasnovala prvi fotoaparat, ki tudi natisne fotografijo. Zato je tudi Polaroid tako poseben in unikaten.
 


GO je novi Polaroid fotoaparat, ki združuje klasično obliko v pomanjšani obliki in sodoben stil. Naš novi analogni instant fotoaparat ima samodejno ostrenje, ki vam pomaga ujeti življenje, kot ga živite v tisti ikonični Polaroidni instantni filmski obliki. Klasični polaroidni filmski okvir 88 mm, vendar ta različica je manjša 53,9 mm. Navdihujte povsod, s fotografijami, ki se prilegajo žepu. Samodejno ostrenje 2-objektivni sistem z drugimi besedami Polaroid GO se odloči, kateri objektiv je primeren, zato lepe portrete dobite na več mestih, pogosteje - tudi brez bliskavice. Vgrajena dvojna izpostavljenost na eni fotografiji. Samosprožilec samo z enim pritiskom na gumb imate 9 sekund časa, da zberete prijatelje in se nasmejete. Natančen blisk bolj prijazna človeku in hkrati dovolj močna, da so vsi videti na sliki kot bi morali biti. Polnilna baterija je vgrajna in ima priložen USB polnilni kabel, da boste lahko pripravljeni na vsakem koraku. Deluje z: filmom Polaroid Go.

Prodajna cena: 99,99 €
Price / kg:
ne - *dobavljivost izdelka

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)