Dostava 4,80€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€

 • Fuji x Mirrorles ponudba
 • Sony alfa Mirrorles ponudba
 • Nanlite ponudba studijskih luči

 x 
 • Fuji Brezzrcalni Fotoaparati
  Fujifilm brezzrcalni / mirrorless digitalni fotoaparati imajo možnost menjave objektivov. Za razliko od DSLR fotoaparatov nimajo zrcala, zato so Fuji brezzrcalni fotoaparati precej manjši in lažji. Retro oblika in izjemna kakovost fotografije sta sinonim za fotoaparate Fujifilm serije X.

  Preveri ponudbo!

 • DJI Mini 3 Pro
  DJI Mini 3 Pro dron je najnovejši brezpilotni zrakoplovov z mega zmogljivostmi ampak je ostal še vedno ultra lahek - tehta le 249 g. Novi DJI Mini3 kvadrokopter je nadgrajen z varnostnimi funkcijami in ni le prijazen do predpisov - kategorija A1 (dron pod 250g). Z 1/1,3-palčnim senzorjem in vrhunskimi funkcijami na novo definira, kaj pomeni leteti z Minijem.

  Preveri ponudbo!

POLAROID fotoaparat SX-70 rjav

Proizvajalec Polaroid
SKU izdelka:  PORSX70RJAV

Polaroid - eden in edini!
Ste vedeli, da veliko ljudi uporablja termin Polaroid za fotoaparate, ki posnamejo fotografijo in jo po nekaj sekundah tudi natisnejo ali za fotografije, posnete s to vrsto fotoaparata? Polaroid pa je eden in edini – je blagovna znamka, ki je že leta 1948 zasnovala prvi fotoaparat, ki tudi natisne fotografijo. Zato je tudi Polaroid tako poseben in unikaten.


 


 


Fotoaparat s takojšnjim filmom SX-70, ena najbolj ikoničnih fotoaparatov, ki so jih kdajkoli izdelali, je zdaj na voljo v prenovljeni različici pri Polaroidu. Za razliko od večine instant filmskih fotoaparatov ima SX-70 zložljivo SLR zasnovo, ki je hkrati kompaktna in funkcionalna ter je sama po sebi estetsko zelo zaželen element. Zaradi ročnega upravljanja in nizke hitrosti filma je priljubljena za umetnike in sanjače. Fotoaparat ima zložljivo zasnovo. Če želite slikati v okolju s šibko svetlobo priporočamo, da kupite tudi MINT SX-70 bliskavico.


 
SX-70 ima stekleno lečo 116 mm f/8 s štirielementno zasnovo in ročnim upravljanjem, ostrenje prek sprednjega zobniškega kolesa. Sistem samodejne spremenljive hitrosti zaklopa in zaslonke povezuje območje zaslonke od f/8 do f/90 z razponom hitrosti zaklopa od 1/180 do več kot 5 sekund za natančne rezultate. Ta prenovljeni model je opremljen z novim filmskim ščitom, ki zagotavlja dosledno in natančno razvijanje po vsakem posnetku, tako da ščiti film pred svetlobo, ko je ta izključen iz fotoaparata. Poleg tega, tako kot pri vseh klasičnih fotoaparatih Polaroid, tudi ta SX-70 za napajanje uporablja baterije, ki so vgraj

Prodajna cena: 429,90 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
ne - *dobavljivost izdelka

Foto albumi in okvirji
Foto - Video oprema
Analogna fotografija
PC - mrežna oprema
Teleskopi - Daljnogledi
Droni FPV oprema
Dom vrt in prosti čas
Oprema za telefone

 • Priprava kave - kavni aparati

  Izberite kavni aparat, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Uživajte v skodelici vrhunske kave. Zaradi svoje elegance in kompaktnosti se aparati odlično podajo v vsako kuhinjo. Popolna kava vsak dan!

  Oglej si ponudbo

 • Fuji Brezzrcalni Fotoaparati

  Fujifilm brezzrcalni / mirrorless digitalni fotoaparati imajo možnost menjave objektivov. Za razliko od DSLR fotoaparatov nimajo zrcala, zato so Fuji brezzrcalni fotoaparati precej manjši in lažji. Retro oblika in izjemna kakovost fotografije sta sinonim za fotoaparate Fujifilm serije X.

  Oglej si ponudbo

 • Ure in pametne zapestnice

  Kvalitetne, ugodne in stilske pametne ure za moške in ženske. Multifunkcijske pametne ure, ki merijo kalorije, korake, utrip, kakovost spanja in več. Pametne ure za ženske · ‎Pametne zapestnice · ‎Pametne ure za moške

  Oglej si ponudbo

Dostava

 • Dostava 4,80€ (Pošta Slovenije)
 • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
 • Brez provizije za plačila po povzetju!*
*Znesek plačila je enak znesku naročila
hitra dostava

Dobava po naročilu!

 • Dobava artiklov po naročilu!
 • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
 • info@fotojama.com
pošlji povprasevanje za najugodnejšo ceno fotojama

Enostavna plačila

 • Plačilo po povzetju - brez provizije
 • Plačilo TRR*
*S skeniranjem QR kode na prejetem računu
v spletni banki.
plačilo s qr kodo