Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Predvajalnik 4K Ultra HD Blu-ray™ | UBP-X800M2

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LUBPX800M2B.EC1
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY UBP-X800M2B
Prodajna cena: 332,41 €
Osnovna cena z davkom: 349,90 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Kinematografsko vzdušje doma - Privoščite si pravo kinematografsko doživetje s predvajalnikom 4K Ultra HD Blu-ray. 4K UHD zagotovi sliko s filmskega platna, tehnologiji Dolby Atmos in DTS:X pa poskrbita za izvirno vzdušje kinematografa.

Še bolj se približajte resničnosti s predvajalnikom 4K Ultra HD Blu-ray - Prepustite se dogajanju vsakega filma in nanizanke. 4K Ultra HD Blu-ray prikazuje vse tako podrobno, kot še nikoli doslej, zato imate občutek, da gledate resnični svet.

Odkrijte nove razsežnosti resničnosti z visokim dinamičnim razponom 4K - Z visokim dinamičnim razponom vas bodo podrobnosti še bolj prevzele. HDR skupaj z jasnostjo ločljivosti, ki jo zagotavlja 4K, razkrije prej skrita območja v novi svetlosti, sencah in barvah.

HDR10 - Signal HDR10 vsebuje do 100-krat več svetlosti kot standardni (SDR) signal, kar močno poveča najvišjo raven svetlosti, pri čemer se ohranijo globoki odtenki črne z visoko stopnjo podrobnosti. Vse to zagotavlja popolnoma novo doživetje ob gledanju.

DOLBY VISION™ - Poživite prizore z osupljivimi poudarki, globljimi temnimi odtenki in živahnimi barvami. Dolby Vision™ je HDR-rešitev, ki vam v vašem domu zagotavlja tridimenzionalno in privlačno kinematografsko doživetje.

Signal HDR v primerjavi s signalom SDR - Signali HDR vsebujejo do 100-krat več svetlosti kot standardni (SDR) signal, kar močno poveča najvišjo raven svetlosti, pri čemer se ohranijo globoki odtenki črne z visoko stopnjo podrobnosti. Vse to zagotavlja popolnoma novo doživetje ob gledanju.

Vse barve v naravi - Podpora za nove barvne prostore BT.2020 zagotavlja dostop do širše palete barv, kot jih ponujajo standardni TV-signali. Z ultraširokim barvnim prostorom lahko avtorji vsebin ponujajo bolj nasičene in realistične barve, od globokih morsko-modrih tonov, do naravnih zelenih in živo-rdečih tonov.

Zvok, ki vas odpelje nekam drugam: Dolby Atmos in DTS:X - Poslušajte bučanje ob udaru strele, zavijanju sirene in hupanju vozil vse okoli sebe z osupljivo čistostjo zvoka, ki ga zagotavljata Dolby Atmos in DTS:X – vodilna zvočna kodeka v uporabi v kinematografih povsod po svetu.

Dolby Atmos - Tehnologija Dolby Atmos obdela zvoke kot ločene objekte in jih spusti skozi tipične kanale, da se lahko prosto gibljejo okoli vas in celo nad vami. Tako ustvari prostorski zvok, ki vas preplavi.

DTS:X - DTS:X ustvari neomejeno število zvočnih objektov, ki se v realnem času prilagodijo zvočnikom, s čimer je učinek vsake glasbe iz filma kar največji.

DSEE HX - Ločljivost frekvence in dinamičnega razpona formata mp3s ter druge stisnjene glasbe – celo na CD-jih – lahko zvišate do kakovosti, ki je blizu visoke ločljivosti. Tako bo vaše doživetje izvirnega posnetka popolno.

Enakovredna vsebina v domačem kinu - Predvajalnik UBP-X800M2 povežite s sprejemnikom STR-DN1080 in si zagotovite izjemno izkušnjo domačega razvedrila. Lepota je v detajlih: od prefinjenega dizajna pa vse do izboljšane kakovosti slike in zvoka.

Optimalno doživetje vsake skladbe - Tako kot pri videoposnetkih ločljivosti HD in 4K so tudi skladbe z zvokom visoke ločljivosti veliko višje kakovosti kot datoteke mp3 in celo CD-ji. Slišite lahko vsak dih, vsak udarec bobna, vsako noto.

Edinstveno Sonyjevo ohišje - Naše edinstveno, vodoravno in navpično okrepljeno ohišje zagotavlja trdno strukturo, ki odpravlja mikro tresljaje, kakor tudi učinkovito električno zaščito, tako da se lahko vi popolnoma sprostite ob zvoku in sliki najvišje kakovosti.

Predvaja vse - Zmogljivost predvajanja predvajalnika UBP-X800M2 precej presega plošče 4K UHD Blu-ray. Gledate, poslušate in pretakate lahko skoraj vse, vključno z večino oblik zapisa videoposnetkov in zvoka najvišje visoke ločljivosti ter priljubljenimi storitvami za pretakanje.

Najboljši predvajalnik - Si želite plesati na pesmi iz svoje super zbirke svočnih CD-jev? Nič zato. Če imate ploščo, jo bo predvajalnik UBP-X800M2 skoraj zagotovo lahko predvajal.

Skoraj neomejeni zvočni užitki - UBP-X800M2 podpira številne 24-bitne zvočne formate vrhunske kakovosti, od AAC in WAV do DSD (11,2 MHz) in veliko drugih.

Pretakajte in predvajajte vse - Predvajajte filme prek povezave USB in domačega omrežja. Ta predvajalnik Blu-ray podpira vse najbolj priljubljene vrste videodatotek, zato lahko uživate v vseh najljubših filmih.

Vse razvedrilo na enem mestu - Zagotovite si stabilno in hitro pretakanje iz številnih storitev. Predvajalnik UBP-X800M2 ponuja videopretakanje z ločljivostjo do 4K, saj vključuje brezžično povezljivost z dvopasovno tehnologijo MIMO, ki zagotavlja močen signal – tudi ko ste že skoraj izven dosega svojega brezžičnega omrežja.

Pravi dom za najboljšo opremo - Uživajte v vsestranski povezljivosti za vse napredne naprave. Združite vse zmogljivosti AV-tehnologije in jih povežite s predvajalnikom UBP-X800M2. Idealen je za predvajanje domačih filmov in glasbe, omogoča pa tudi visokokakovostne povezave za tehnofile.

Vrata LAN - Vzpostavite povezavo z domačim omrežjem prek ethernetnega kabla.

Ločeni izhodi HDMI za video in zvok - Sliko in zvok ločljivosti 4K HDR v projektor ter AV-ojačevalnik pošiljajte ločeno in tako zagotovite optimalno kakovost zvoka.

Koaksialni digitalni izhodi SPDIF - Ojačevalnike povežite prek digitalnih izhodov in izhodov za prostorski zvok.

Še bolj se prepustite najljubšim vsebinam - Izboljšajte učinek kinematografskih trenutkov za nemoteno gledanje. UBP-X800M2 podpira prenos zvoka prek povezave BLUETOOTH®, zato si lahko s svojimi najljubšimi slušalkami s tehnologijo Bluetooth® privoščite nemoten ogled vsebine brez kablov.

Poslušajte razločen dialog - Predajte se popolnoma jasnim dialogom in glasbi – blizu ali daleč. Predvajalnik UBP-X800M2 lahko hkrati pošlje zvok v televizor prek povezave HDMI in v brezžični zvočnik prek povezave BLUETOOTH®.

LDAC - LDAC prenese 3-krat več podatkov kot običajni BLUETOOTH® in tako zagotovi visoko kakovost zvoka.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo