Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Predvajalnik Blu-ray Disc SONY BDP-S6700B z višanjem ločljivosti na 4K

-5% Predvajalnik Blu-ray Disc SONY BDP-S6700B z vi__anjem lo__ljivosti na 4K.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LBDPS6700B.EC1
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY BDP-S6700B
Prodajna cena: 151,05 €
Osnovna cena z davkom: 159,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
S predvajalnikom Blu-ray BDP-S6700 si privoščite napredno izboljšavo slike in brezžično pretakanje. Najljubše filme si oglejte v skoraj kakovosti 4K in vzpostavite brezžično povezavo s Sonyjevimi slušalkami, zvočniškimi moduli, zvočniki in drugimi napravami.

Višanje ločljivosti na 4K za pristno in jasno sliko - Z višanjem ločljivosti na 4K si najljubše filme oglejte v do štirikrat podrobnejši sliki kot pri Full HD. Ko je napredni grafični procesor povezan z združljivim televizorjem, standardno sliko pretvori v signal, ki je bližje ločljivosti 4K (3840 x 2160). Osem milijonov slikovnih pik zagotavlja ostrejše in podrobnejše slike, zaradi višje kakovosti slike pa lahko sedite bližje zaslonu za prave kinematografske užitke.

Dolby® TrueHD za zvok, kakršnega si je zamislil režiser - Dolby TrueHD za zvok neprekosljive kakovosti pri filmih in glasbi zagotavlja zvok brez izgube kakovosti. Z reprodukcijo zvoka, ki je identičen originalnemu studijskemu zvoku, zagotavlja neprekosljivo pristen zvok pri predvajanju plošč Blu-ray Disc™ in DVD ter prenesenih vsebinah.

DTS-HD™ za natančen zvok studijske kakovosti - Doma uživajte v natančnem in podrobnem zvoku. Z zvokom DTS-HD Master Audio lahko poslušate originalen in nestisnjen zvok najljubših filmov Blu-ray in iz spleta prenesenih filmov, kot si je zamislil režiser. Zvok visoke ločljivosti DTS-HD omogoča neverjetno podrobno reprodukcijo za glasbene koncerte, saj vse tone predvaja v skoraj studijski kakovosti.

TRILUMINOS™ zagotavlja živahne barve - Odkrijte pristne barve in odtenke. Tehnologija TRILUMINOS omogoča širši vidni barvni spekter za pristnejše barvne odtenke in teksture. Živahni odtenki rdeče, vodne modre in smaragdno zelene, ki jih je težko reproducirati, so prikazani čudovito, tako da so morje in pokrajine videti živahnejši. Tudi obrazi so videti bolje, saj so kožni odtenki reproducirani pristnejše.

Zatopite se v Full HD 3D - Filme 3D Blu-ray Disc™ si oglejte v kakovosti Full HD – prek kabla HDMI se povežite s 3D-televizorjem HD. Predvajalnik Blu-ray Disc predvaja pristnejšo in jasnejšo sliko filmov 3D Blu-ray Disc in 2D-sliko pretvori v simulirano 3D-sliko izboljšanje globine.

S povezavo DLNA se povežite z domačim omrežjem - DLNA (Digital Living Network Alliance) je panožni standard za izmenjavo podatkov prek domačega omrežja. Omogoča enostavno pretakanje in prenašanje najljubše glasbe, filmov in slik med napravami s podporo za DLNA, kot so televizorji, računalniki, prenosni strežniki in igralne konzole.

Zrcaljenje zaslona za izmenjavo vsebin pametnega telefona - Povečajte vsebine pametnega telefona in tabličnega računalnika s storitvijo Miracast™. Napravo enostavno združite in njeno vsebino prezrcalite na velik TV-zaslon ter si oglejte filme in TV-oddaje iz spleta, shranjene fotografije in videoposnetke ter uporabljajte najljubše aplikacije. Ker je vzpostavljena povezava Wi-Fi Direct™, ne potrebujete dostopa do omrežja Wi-Fi®, če želite deliti najljubše vsebine.

Tekoče pretakanje videoposnetkov z dvopasovno povezavo Wi-Fi - Uživajte v tekočem in hitrem brskanju prek dvopasovne povezave Wi-Fi. Ta predvajalnik Blu-ray Disc ima edinstven modul Wi-Fi®, ki je nameščen optimalno za najboljši signal. Inteligentna zasnova z več antenami zagotavlja tudi zanesljivejši signal kot običajni moduli Wi-Fi®, kar vam doma zagotavlja tekoče pretakanje videoposnetkov in odzivno brskanje z večje razdalje.

IP Content Noise Reduction PRO izostri in izboljša sliko - Slikovne tehnologije IP Content Noise Reduction PRO zagotavljajo jasno sliko. Odpravljanje šumov izboljša sliko pri spletnih videoposnetkih nizke ločljivosti, HD Reality Enhancer pa analiza vsako slikovno piko za boljšo teksturo in natančnejše barve. Pure Picture Control in super bitna preslikava za tekoče stopnjevanje barv zagotavljata pristnejše slike in izboljšan kontrast.

Grafični uporabniški vmesnik je hiter in intuitiven - Z grafičnim uporabniškim vmesnikom lahko hitro in enostavno najdete aplikacije in funkcije. Vsebine na TV-zaslonu izbirajte s ploščami za enostavno pomikanje – vsebine so razdeljene na predstavljene aplikacije na eni strani in najljubše aplikacije na drugi. Vse je lepo urejeno in pripravljeno na hiter vklop.

Spremljanje vsebin obogatite z aplikacijo Video & TV SideView - S tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom (Android ali iOS) upravljajte televizor, brskajte po vodniku po kanalih in pridobite več informacij o vsebinah, ki jih spremljate – pri tem pa ne prekinjate predvajanja vsebin. Aplikacija Video & TV SideView vam omogoča tudi uporabo družabnih omrežij: prek Twitterja komentirajte razburljiv zaključek serije ali spremljajte, kaj drugi gledalci menijo o vaši najljubši oddaji.

Zmogljiv in učinkovit dvojedrni procesor - Zmogljiv dvojedrni procesor zagotavlja hitro in tekoče delovanje. Spletne strani se naložijo hitreje, pretakanje filmov in predstavnostnih vsebin, kot so videoposnetki YouTube™, je hitrejše, slika pa je opazno bolj tekoča. Celo pomikanje po menijih je hitrejše in odzivnejše, zato je razvedrilo vedno povsem prijetno in brez vsakršnih nevšečnosti.

Priklop in predvajanje prek USB-ja - Oživite svoje filme in fotografije. V sprednja vrata USB priključite pogon USB in slike ter videoposnetke predvajajte na televizorju.

Digital Music Enhancer za jasnejši in bogatejši zvok - Izboljšajte digitalno glasbo s tehnologijo Digital Music Enhancer, ki združuje tri Sonyjeve zvočne tehnologije, ki skupaj obnavljajo podrobnosti in preprečujejo preskoke pri glasnosti. Rezultat je pristen zvok za najboljše govore, filme in glasbo.

Brezžično poslušanje prek povezave Bluetooth® - Uživajte v brezžičnem poslušanju vse svoje najljubše glasbe in filmov. Ta predvajalnik Blu-ray prenaša zvok v brezžične zvočnike ali slušalke prek povezave Bluetooth, da se lahko še globlje zatopite v zvok vsake skladbe in glasbe iz filma.2

Glasbo poslušajte v drugem prostoru - Skladbo lahko s poslušanjem v več prostorih z aplikacijo SongPal (različica 3.0) poslušate kjerkoli v svojem domu. Z aplikacijo SongPal Link lahko združite izbrane Sonyjeve zvočniške module in zvočnike s predvajalnikom Blu-ray, nato pa glasbo iz različnih glasbenih storitev, računalnika ali omrežja DLNA pretakajte v več prostorov svojega doma.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo