Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Predvajalnik Blu-ray Disc SONY BDP-S7200B z višanjem ločljivosti na 4K

-5% Predvajalnik Blu-ray Disc SONY BDP-S7200B z vi__anjem lo__ljivosti na 4K.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LBDPS7200B.EC1
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY BDP-S7200B
Prodajna cena: 265,99 €
Osnovna cena z davkom: 279,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Višanje ločljivosti na 4K Ultra HD. Podpira zvok visoke ločljivosti. DSEE z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek. Prek vgrajene povezave Super Wi-Fi pretakajte spletne vsebine. Vsebino pametnega telefona si z zrcaljenjem zaslona oglejte na televizorju.

Pristno razvedrilo z višanjem ločljivosti 4K in zvokom visoke ločljivosti - Višanje ločljivosti na 4K razkrije vse podrobnosti vsebin na ploščah DVD in Blu-ray™. Zvok visoke ločljivosti in studijske kakovosti je tak, kot si je zamislil izvajalec. Predvajalnik Blu-ray 4K BDP-S7200 predvaja neverjetno podrobno sliko in zvok, ki filme, TV-oddaje in glasbo razkrijeta v povsem novi luči. Super Wi-Fi® pa omogoča tudi brezžično pretakanje iz spleta.
Višanje ločljivosti na 4K za pristno in jasno sliko - Vstopite v novo dobo domačega kina. Ločljivost 4K je štirikrat višja kot pri Full HD in z osmimi milijoni slikovnih pik zagotavlja tako pristno sliko, da se zdi, kot bi prizore gledali v živo.
Zvok visoke ločljivosti - Zvok visoke ločljivosti dnevno sobo spremeni v koncertno dvorano. Zaradi višjo hitrostjo vzorčenja in višjimi bitnimi hitrostmi kot pri CD-jih zagotavlja širši dinamični razpon, bogatejše nizke tone in jasnejše podrobnosti.
Super Audio CD - Uživajte v glasbeni zbirki na ploščah Super Audio CD za zvok visoke ločljivosti. Napredna tehnologija z višjim vzorčnim razmerjem kot pri CD-jih jasno in pristno razkriva vse podrobnosti glasbe.
Izboljšajte kakovost glasbene zbirke - Tehnologija DSEE kakovost zvoka stisnjenih glasbenih datotek (mp3, ACC, ATRAC in WMA) približa CD-kakovosti. DSEE obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, za bogat in naraven zvok digitalne glasbe, ki jo približa kakovosti izvirnega posnetka.
Super Wi-Fi® za močnejši signal - Hitrejše brskanje s povezavo Super Wi-Fi®, ki omogoča močnejši signal kot običajna povezava Wi-Fi®, kar zagotavlja tekoče pretakanje videoposnetkov in odzivno brskanje na daljši razdalji v vašem domu.
Pametnejši način upravljanja - Prenesite aplikacijo TV SideView in pametni telefon ali tablični računalnik uporabljajte kot daljinski upravljalnik. Med gledanjem lahko tudi brskate po TV-vodnikih, izveste več o najljubših filmih in spremljate novice na družabnih omrežjih.
Najboljše spletne vsebine na televizorju - Brskajte po spletnih vsebinah. Brskajte po vsebinah Sony Entertainment Network ter hitro dostopajte do najnovejših filmov, glasbe, TV-storitev in drugih vsebin. Izbirajte med številnimi spletnimi kanali ali glejte najnovejše videoposnetke na YouTube™.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo