Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

RF brezžične naglavne slušalke SONY MDR-RF895RK

-5% RF brez__i__ne naglavne slu__alke SONY MDR-RF895RK.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LMDRRF895RK.EU8
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY MDR-RF895
Prodajna cena: 98,84 €
Osnovna cena z davkom: 104,04 €
Price / kg:
Izklopite svet okoli sebe in se potopite v zvok - Tehnologija zmanjševanja šumov zagotavlja, da brezžičnega signala ne motijo druge elektronske naprave, zato lahko uživate v kristalno čistem zvoku najljubšega filma, glasbe iz filma ali igre.

Brezžični doseg - Zaradi izboljšanega dosega postaje oddajnika se lahko gibate med prostori, ne da bi izgubili zvočno povezavo.

Do 20 ur za igre - Ob najljubših oddajah, glasbi in filmih lahko brez ponovnega polnjenja uživate do 20 ur.

Dinamične podrobnosti s 40-milimetrskimi pogonskimi enotami - Zaradi velikih, 40-milimetrskih pogonskih enot boste doživeli tudi najmanjšo podrobnost – od bučnih udarcev do pritajenega šepetanja – v kakovosti zvoka, ki je čista in natančna.

Svoboda gibanja po vseh prostorih vašega doma - Zaradi dolgega časa delovanja baterije in širokega razpona sprejema lahko najljubše filme in programe spremljate, medtem ko se sprehajate po prostorih svojega doma. Na ta način ne boste nikoli več zamudili ničesar.

Obkrožite se z visokokakovostnim zvokom - Kakovost zvoka je izboljšana z zasnovo, ki prekrije cel uhelj, dinamičnimi pogonskimi enotami in gumbom za pogovorni način, manj je šuma in motenj iz zunanjega sveta, kar pomeni, da lahko v miru uživate v svojem razvedrilu.

Pogovorni način za jasnejše vokale - Uživajte v razločnejših dialogih v televizijskih oddajah in filmih z dotikom gumba za pogovorni način.

Brez motenj - S sistemom za zmanjševanje šumov se lažje odmaknete od zunanjega sveta in prepustite svetu razvedrila.

Sprostite se in udobno namestite - Naj gre za dolgotrajno posedanje pred televizorjem ali filmski maraton, so te mehke in varne slušalke zasnovane tako, da vsem članom družine ponujajo popolnoma udobno in dolgotrajno uporabo.

Mehke ušesne blazinice - Ušesne blazinice so zasnovane tako, da jih lahko dolgo uporabljate, saj so oblazinjene in udobne in zato odlične za sproščeno večerno posedanje na zofi.

Varna namestitev - Ušesno blazinico lahko zvijete in nagnete, kar pomeni, da lahko slušalke prilagodite za udobno uporabo vseh članov družine, tudi tistih z najmanjšimi ušesi.

Nastavite in se udobno namestite - Ko slušalke vzamete iz škatle, s priloženim kablom preprosto priključite postajo oddajnika na televizor in se udobno namestite, medtem ko se slušalke sinhronizirajo s postajo.

Preprosto polnjenje - Ko je baterija skoraj prazna, slušalke preprosto namestite nazaj na nosilec sprejemnika za polnjenje.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo