Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Slušalke Bluetooth Slušalke Bluetooth SONY WIC-310B črne

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LWIC310B.CE7
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY WIC-310B
Prodajna cena: 47,41 €
Osnovna cena z davkom: 49,90 €
Price / kg:
Brezžične ušesne slušalke WI-C310 so udobne, vsestranske in praktične ter se brezhibno in elegantno podajo vašemu slogu. Ta popoln prvi par brezžičnih slušalk se ponaša z baterijo s časom delovanja 15 ur za dolgotrajnejše doživetje ob poslušanju, 9-milimetrskimi pogonskimi enotami za čist zvok in lahko zasnovo za kar največjo mero udobja.

Odločite se za brezžično uporabo s povezavo BLUETOOTH® - Nič več prepletenih kablov in izvlečenih vtičev. Z brezžično tehnologijo BLUETOOTH® lahko vzpostavite brezžično povezavo z napravo in se prepustite nemotenemu poslušanju brez prekinitev.

Čas delovanja baterije: 15 ur - Priljubljene sezname predvajanja in poddaje lahko poslušate ves dan, saj imate ob polni napolnjenosti na voljo do 15 ur predvajanja.

Napolnite s hitrim polnjenjem - Ko je baterija skoraj prazna, dobite polnih 60 minut predvajanja že po 10 minutah polnjenja. To pomeni, da kmalu lahko znova poslušate glasbo, tudi če se vam kam mudi. Če imate več časa, lahko baterijo popolnoma napolnite že v treh urah.

Prenosne in prilagodljive za več udobja ob poslušanju - Mehke, prilagodljive in lahke brezžične ušesne slušalke WI-C310 ponujajo udobno poslušanje kjer koli in kadarkoli.

Barve, ki dopolnjujejo vaš slog - Izbirate lahko med štirimi barvami, vse z elegantnim, ploščatim kablom in privlačno kovinsko prevleko, da poudarite svoj slog.

Magnetni ušesni čepki za preprosto uporabo - Vsak ušesni čepek ima vgrajen magnet za uporabo in shranjevanje brez prepletanja.

Zasnova uporabe okoli vratu vam daje vso potrebno svobodo - Zasnova uporabe slušalk okoli vratu je udobna, slušalke so lahke, niso moteče in izkušnje poslušanja nič ne omejuje.

Prostoročno telefoniranje z enim dotikom - Kličete prijatelja s povezanim pametnim telefonom? Dotaknite se večnamenskega gumba in že se lahko začnete pogovarjati. Je prišel čas za slovo? Preprosto še enkrat pritisnite gumb in prekinite klic.

9-milimetrska pogonska enota za čist, udaren zvok - Ne glede na to, ali poslušate priljubljene uspešnice, klasične koncerte ali solistične jazz priredbe, 9-milimetrske pogonske enote ponujajo zmogljivost dinamičnega zvoka z globokimi nizkimi toni, razločnimi visokimi toni in osupljivo čistost.

Glasovni pomočnik vam na uslugo - Preverite vremensko napoved, prisluhnite zadnjim novicam in še veliko več – že samo z glasovnimi ukazi. Dvakrat pritisnite večnamenski gumb in takoj dostopajte do funkcije Siri ali Google Assistant.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo