ni zaloge ni panike fotojama  NI ZALOGE, NI PANIKE. Hitra dobava! in - %

We deliver   dostava po sloveniji   izporuka za Hrvatsku   delivery to Eu countries

 x 

DARILNO PAKIRANJE poslano po pošti

paket fotojamaOb naročilu blaga v spletni trgovini nam nudimo srokovno aranžiranje darilnega paketa. Vsak paket in njegova vsebina bodo unikatno zaviti v skladu s priložnostjo, glede na letni čas ali praznik (valentinovo,...).

Kako oddam naročilo?

Naročilo oddate kot običajno. Napolnite košarico z artikli katere bi radi podarili. Lahko dodate tudi darilne dodatke iz te kategorije in ob zaljučku...

Korak 2: Izbira načina dostave...  izberete:

Darilno pakiranje Ekipa izdela darilni paketek. Paket zavijemo unikatno za vsako priložnost...  Paket bo, na vaš naslov, poslan s Pošto Slovenije

Ekipa sanjskega šopka vam v ta namen izdela unikaten, edinstven in nepozaben darilni paketek, ki bo izražal čestitke, spoštovanje in veselje do obdarovane osebe. Paket zavijemo unikatno in za vsako priložnost. V opombo pri naročilu vpišite za kakšno priložnost gre, mogoče ime ali kratko posvetilo,... Pustite se presenetiti!  Priporočamo pa plačilo po predračunu da bo na embalaži le kontakt prejemnika :)

Cena darilnega pakiranja je: 19€  

(strošek pošiljanja paketa je že vključen)*
 

 Kdo je Sanjski Šopek?

sanjski šopek metka

Ekipo Sanjskega šopka povezuje ljubezen do dela z rastlinami, še posebej s tistimi cvetočimi, polnimi barv in omamnega vonja. Ko dodamo še umetniško žilico in primešamo dekorativne materiale, takrat v cvetličnem studiu Sanjskega šopka kar poka od kreativnosti. Znova in znova nastajajo sanjske cvetlične kreacije, ki so polne detajlov premišljenih oblik in barvnih kombinacij. Tako z oblikami, barvami, kot materiali sledimo trenutnim globalnim trendom. S šopki razveseljujemo neveste, dobitnike življenjskih in kariernih nagrad, ter s cvetličnimi kreacijami vabimo nasmehe in solze sreče na obraze slavljencev. Naj bodo tudi darilni paketi nekaj posebnega, z našo ustvarjalnostjo ljubljeni ne bodo ostali hladni :)

Kot idejo za popestritev vašega darila smo spodaj dodali nekaj artiklov!

ob posebnih željah pa nas kontaktiraje na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

darilno-pakiranje-
darilno-pakiranje-
darilno-pakiranje-
darilno-pakiranje-

 

Kontaktni podatki

Fotojama, Matej Rant s.p.
Novovaška c 3, 4226 Žiri


Prevzemno mesto/studio:
Trg svobode 2, 4226 Žiri
Delovnik po dogovoru!
Pon. do Sobote med 9. in 19. uro

 

tel: +386(0)40-386-687 (9h-19h)

 

Sledi nam

facebook1

instagram1

Prijavi se na novičke

Nasveti, novosti in popusti že ob prijavi!

Please enable the javascript to submit this form