info@fotojama.com
Tel: +386(0)40386687
 x 

FOTOGRAFIRANJE

Avtor fotografij #Matje lahko uporabi fotografije za svojo reklamo. Za izročene fotografije naročniku (pravne ali fizične osebe) velja navedba avtorja fotografije in sicer foto: fotojama.com ali #Matje. Izročene kopije fotografij hranim še 30 dni po izročitvi oz. po dogovoru. Ponudba cen za fotografiranje, vključuje osnovno obdelavo fotografije, optimatizacija barv in uporabo na elektronskih medijih, cene so v € in bruto zneskih(DDV vklučen). Prevoz v radiju 20 km (ŽIRI) BREZPLAČEN, zunaj se obračuna po 0,37€/km.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA STRANKE!

Če stranka ni zadovoljna z opravljeno storitvijo, jim zagotavljam sorazmerno oprostitev plačila (vračilo ali popust) do 30% vrednosti projekta! (velja za  izvedeno storitev in se ne upošteva za uporabljene materiale)

Vse slike na teh straneh (razen kjer je posebej označeno) so last fotojama.com/#Rankooz. Slike so avtorsko zaščitene. Prepovedano jih je kopirati, spreminjati, shranjevati, tiskati ali kakorkoli uporabljati. Če želite slike kupiti, prosimo kontaktirajte avtorja.
©fotojama.com/#Matje

Za dogovor priporočam, da me kontaktirate na spletni naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Rezultati 1 - 7 od 7