Dostava 5€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 299,00€
 x 

SKUPINSKA FOTOGRAFIJA

Pozdravljeni!

Če iščete vrhunsko fotografiranje skupin, ste prišli na pravo mesto! Kot profesionalni fotograf vam nudim specializirane storitve fotografiranja skupin za različne priložnosti.

Ne glede na to, ali organizirate družinski dogodek, poslovno konferenco, šolski izlet ali katero koli drugo skupinsko srečanje, bom poskrbel, da bodo vaše fotografije izrazne, kakovostne in polne živahnosti.

Zaupajte mi, da bom ujel pomembne trenutke, nasmeha in povezanosti med člani skupine. Moja izkušnja in strokovnost mi omogočata, da uporabim ustrezne tehnike in postavitve, ki bodo izpopolnile vaše fotografije.

Sodeloval bom z vami pred dogodkom, da se seznanim z vašimi željami, zahtevami in posebnostmi skupine. S tem zagotavljam, da bodo fotografije prilagojene vašemu dogodku in bodo izražale edinstveno vzdušje.

Moje storitve so zasnovane tako, da vam zagotovijo prijetno in sproščeno izkušnjo. S spoštovanjem in profesionalnostjo se bom prilagodil potrebam skupine, tako da boste lahko uživali v trenutku, medtem ko jaz poskrbim za izjemne posnetke.

Ne čakajte, ampak me kontaktirajte že danes, da se dogovorimo o podrobnostih fotografiranja vaše skupine. Skupaj bomo ustvarili izjemne spomine, ki jih boste delili in cenili še dolgo časa.

Hvala za zaupanje in veselim se sodelovanja z vami!

Lep pozdrav,

Matej FOTOJAMA

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Plačilo in dostava

  • Plačilo na TRR po prejetem računu s skeniranjem QR kode
  • Vsi izdani računi so opremljeni s QR kodo za enostavno in hitro plačilo prek spletne banke. Račun praviloma prejmete, v roku 24h, v .pdf obliki na e-mail podan ob naročilu!

qr koda za plačilo fotojama

  • Izdelki, ki ob naročilu niso na zalogi, se naročajo! V primeru daljšega dobavnega roka od 3-5 dni boste o tem obveščeni!
  • Dostava 5€ (Pošta Slovenije)