Snemanje poroke


Snemanje POROČNEGA OBREDA *
Poročno snemanje civilne ali/in cerkvene poroke ali poročno slavje (do 4 ure skupaj s pripravami), montaža in priprava posnetka na USB ključku.


430,00€ + DDV


Snemanje poroke MALI poročni videoPAKET *
Poročno snemanje priprav, civilne in cerkvene poroke (do skupaj 8 ur s pripravami), montaža in priprava kratkega povzetka dogajanja (okrog 5 minut) z izbrano glasbeno podlago in unikatnim USB ključkom. Po dogovoru možnost priprave tudi daljše verzije.


600,00€ + DDVSnemanje poroke SREDNJI poročni videoPAKET *
Vključeno celodnevno poročno snemanje (priprave, šranga, civilna in cerkvena poroka) s svatbo do torte (skupaj do 12 ur s pripravami), montaža in priprava krajšega filmskega povzetka dogajanja (od 5 do 8 minut) z izbrano glasbeno podlago na unikatnem USB ključku (2 kopiji). Po dogovoru možnost priprave tudi daljše verzije ali DVD verzije z unikatnim ovitkom.


990,00€ + DDV

 

Snemanje poroke VELIKI poročni videoPAKET *
Vključeno celodnevno poročno snemanje (priprave, šranga, civilna in cerkvena poroka) s svatbo do torte (skupaj do 12 ur s pripravami z asistentom), montaža in priprava krajšega filmskega povzetka dogajanja (od 5 do 8 minut) z izbrano glasbeno podlago + priprava daljše arhivske verzije na unikatnem USB ključku (3 kopije). V kolikor situacija dopušča – so v ceno za še bolj filmski izgled poroke vključene alternativne oblike snemanja (poročno snemanje iz zraka, timelapse, počasni posnetki, poročno snemanje iz avtomobila ipd.). Po dogovoru možnost priprave DVD verzije v unikatnem ovitku.


1460,00€ + DDV* dodatni snemalec/asistent - odvisno od zahtevnosti snemanja h dodatek po
dogovoru

V ceno niso vključeni potni stroški in se obračunajo naknadno.
Najmanjša obračunska enota je 1 ura.
Storitve, ki niso zajete v ceniku, se obračunajo po dejanskih opravljenih urah.
Vedno upoštevamo individualne želje in temu prilagodimo tudi ponudbo. Zato je cenik le informativne narave.