Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Videokamera SONY HDR-CX240EB Full HD na bliskovni pomnilnik

-5% Videokamera SONY HDR-CX240EB Full HD  na bliskovni pomnilnik.jpg
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LHDRCX240EB.CEN
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY HDR-CX240EB
Prodajna cena: 208,91 €
Osnovna cena z davkom: 219,91 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Videokamera Handycam: CMOS-senzor Exmor R™ - Slikovni procesor BIONZ X - Širokokotni objektiv Carl Zeiss® - 54-kratni zoom za jasno sliko - Vgrajen stabilizator SteadyShot.

Videoposnetke predvajajte s pristnimi podrobnostmi - Življenje snemajte natanko tako, kot ga vidite. Handycam® CX240E ima zmogljiv slikovni procesor BIONZ X, CMOS-senzor Exmor™ R in širokokotni objektiv Carl Zeiss®.
Boljše in hitrejše snemanje - Novi slikovni procesor BIONZ X je hiter, zmogljiv in odpravlja šume po celotni sliki. S podrobnim CMOS-senzorjem Exmor R zagotavlja pristno reprodukcijo prizorov z natančnimi in naravnimi podrobnostm.
Zapolnite kader z objektivom Carl Zeiss® - Med približevanjem ali obračanjem prizor posnemite neverjetno natančno in jasno. 29,8 mm širokokotni objektiv Vario-Tessar® Carl Zeiss® razkrije celotno sliko, kot ste si jo zapomnili.
Približajte se - Se morate približati dogajanju? S CX240E je to zelo enostavno. S 27-kratnim optičnim 54-kratnim zoomom za jasno sliko se dragocenim trenutkom lahko približate brez izgube pri ostrini.
Neprekinjeno snemajte dlje kot dve uri - Z baterijo tipa X lahko snemate neprekinjeno 130 minut. Zato ne zamudite nobenega trenutka.
Stabilizator slike za netresoče videoposnetke - Snemajte med gibanjem brez tresljajev in preskokov. SteadyShot s senzorji gibanja odpravlja gibanje med snemanjem. Rezultat so jasni in tekoči posnetki.
Sledite dogajanju - Nič več ugibanja pri fotografiranju. 6,8 cm (2,7-palčni) zaslon Clear Photo LCD z 230.000 slikovnimi pikami nudi jasne, svetle slike z odličnim kontrastom in širokim zornim kotom.
Dva filma v enem - Z dvojnim snemanjem videoposnetkov lahko hkrati snemate v dveh formatih. Snemajte vrhunske posnetke v formatu AVCHD in v formatu mp4 za enostavno spletno izmenjavo.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo