Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo Bluetooth SONY MHC-V13

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LMHCV13.CEL
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY MHC-V13
Prodajna cena: 294,49 €
Osnovna cena z davkom: 309,99 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
S tem zmogljivim enodelnim zvočnim sistemom boste dvignili raven svojih zabav. Visokoučinkovita visokotonca in JET BASS BOOSTER poskrbijo, da občutite ritem svojih najljubših skladb. Uživajte v večbarvni razsvetlitvi z lučjo v zvočniku ter pripravite svojo zabavo s seznamom predvajanja ter ocenjevanjem karaok v naši aplikaciji Fiestable. Po zaslugi ročic transport še nikoli ni bil tako preprost.

Razpršite zvok odlične kakovosti povsod po prostoru za zabavo - Majhen in kompakten MHC-V13 se ponaša z mogočnim zvokom. Visokoučinkovita visokotonca in JET BASS BOOSTER razpršijo zvok po prostoru za zabavo, tako da glasba od sprednjega dela enote seže širše in višje ter lahko vsi gosti uživajo v bogatem in čistem zvoku.

Dva visokoučinkovita visokotonca zapolnita prostor z zvokom - Dva navzgor usmerjena in visokozmogljiva lijakasta visokotonca na vrhu sprednjega dela enote razširita zvočno kuliso in zvišata zvočni tlak, zato vaša glasba seže dlje, se razprši širše ter ravno toliko višje v prostoru, da doseže vsak kotiček prizorišča.

S funkcijo JET BASS BOOSTER boste občutili ritem glasbe tudi na večji oddaljenosti - Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste.

Lučka na zvočniku - Luč v zvočniku v prostor pošilja valove večbarvne razsvetljave, tako da lahko uživate v pristnem vzdušju nočnega kluba ali festivala na prostem.

Pokažite svoj pevski talent - Zapojte ob svojih najljubših skladbah. MHC-V13 je z vhodom za mikrofon vaš spremljevalec na zabavah s karaokami. Na vhod za mikrofon lahko priključite tudi kitaro in uporabljate sistem kot ojačevalnik za kitaro. Uživajte v treh načinih – inchClean inch za čist zvok, inchOverdrive inch za rokerski zvok kitare in inchNizki toni inch za bas kitaro.

Z aplikacijo Fiestable imate zabavo v svojih rokah - Aplikacija Fiestable je zabavna, intuitivna in enostavna za popoln nadzor nad sistemom MHC-V13. Če želite uporabljati aplikacijo Fiestable, morate najprej prenesti aplikacijo Sony | Music Center. Glasbo, osvetlitev in še več lahko nato preprosto upravljate s tapom telefona ali z glasom.

Pustite prijateljem, da ustvarijo seznam predvajanja glasbe za zabavo prek aplikacije Fiestable - Z aplikacijo Fiestable lahko vsakdo dopolni vaš seznam predvajanja s svojimi najljubšimi skladbami. Vaši gostje lahko glasbo, ki jo imajo shranjeno v svojih pametnih telefonih, dodajo prek vašega omrežja Wi-Fi®, zato nikoli ne bo zmanjkalo glasbe.

Poiščite pevsko superzvezdo z ocenjevanjem karaok v aplikaciji Fiestable - Na zabavi lahko z lestvico za karaoke pripravite tekmovanje za kralja ali kraljico karaok. Če se kdo uvrsti med najboljših 10, lahko svoje ime in naslov pesem zabeleži na točkovni lestvici.

Postanite kralj zabave - Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču - Z aplikacijo Sony | Music Center lahko upravljate glasbo in nastavitve zvoka neposredno v telefonu. Poleg tega lahko v aplikaciji Fiestable nadzirate barvo svetlobe in aktivirate DJ-način ter način za karaoke. Intuitivni nadzor gibanja pa vam omogoča spreminjanje nastavitev že z obratom v zapestju.

Nemoteno pretakanje s tehnologijo Bluetooth ® - Bluetooth odpravlja žične povezave in zapletena zaporedja nastavitev. Povežite se s tehnologijo Bluetooth® in že ste pripravljeni.

S tehnologijo DAB+ slišite več - S sprejemnikom, ki je popolnoma združljiv s tehnologijo DAB+, bodo vaše najljubše radijske postaje povsod z vami.

Izdelan za hudo zabavo - Po zaslugi trdih ščitnikov na sprednjih in spodnjih vogalih boste sistem lahko uporabljali dolgo ter ga hitro prenesli na različna mesta zabave.

Ročica za enostavno prenašanje - MHC-V13 lahko kadar koli premaknete, preprosto primite priročno ročico, dvignite zvočnik in ga odnesite na mesto zabave.

Dvignite razpoloženje na zabavi z dodatnimi zvočniki - S povezavo Bluetooth® povežite več zvočnih sistemov in uživajte v še mogočnejšem zvoku. Povežete lahko do 50 združljivih visokozmogljivih zvočnih sistemov in sinhronizirate glasbo ter osvetlitev.

S priključkom za več naprav lahko glasbo upravlja več ljudi - S prijatelji lahko z zvočnim sistemom MHC-V13 prek tehnologije Bluetooth® istočasno seznanite do tri pametne telefone. Izbor skladb bo še večji, saj jih boste lahko predvajali iz vseh glasbenih knjižnic.

Enostavno priključite v vrata USB in predvajajte - Predvajajte skladbe, shranjene na pogonu USB, ali pa ustvarite lasten seznam predvajanja po meri z neposrednim snemanjem s CD-ja na USB. Preprosto priključite pogon USB na vrata za predvajanje ali snemanje (PLAY / REC) in že se lahko razvname nova zabava ob predvajanju najljubših skladb.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo