Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo Bluetooth SONY MHC-V43

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LMHCV43D.CEL
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY MHC-V43D
Prodajna cena: 492,01 €
Osnovna cena z davkom: 517,90 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Ob razpršenem zvoku, ki ga proizvedejo visokoučinkoviti visokotonca in srednjetonec, se lahko glasbi prepustite v vsakem kotičku, nato vklopite še barvito osvetlitev za zabavo in luč v zvočniku. Zabavo popestrite s seznamom predvajanja in ocenjevanjem karaok v naši aplikaciji Fiestable. Ščitniki poskrbijo za trpežnost enote, kolesca pa za transport, ki še nikoli ni bil tako preprost.

Razpršite zvok odlične kakovosti povsod po prostoru za zabavo - Razpršitev zvoka, dva visokoučinkovita visokotonca in srednjetonec razpršijo glasbo širše in višje od sprednjega dela enote, zato bodo vsi vaši gosti uživali v bogatem ter čistem zvoku.

Dva visokoučinkovita visokotonca zapolnita prostor z zvokom - Dva visokozmogljiva lijakasta visokotonca na sprednjem delu enote MHC-V43D razširita zvočno kuliso in zvišata zvočni tlak, zato vaša glasba seže dlje ter se razprši širše in višje.

Visokoučinkovit srednjetonec za boljše vokale - Visokozmogljiva lijakasta srednjetonca spredaj in zadaj porazdelita zvok, ki je čistejši, izboljšan pa je tudi zvočni tlak za bistvene srednje frekvence. To pomeni, da boste ob čistih vokalih priljubljenih skladb plesali ali prepevali, ne glede na to, ali ste pred enoto ali za njo, blizu nje ali daleč stran od nje.

S funkcijo JET BASS BOOSTER boste občutili ritem glasbe tudi na večji oddaljenosti - Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste.

ZVOK V ŽIVO - S tehnologijo DSP ustvarite festivalsko vzdušje, saj glasba ustvari resnično prostorsko doživetje festivalske glasbe in koncerta v živo.

DSEE samodejno obnovi podrobnosti digitalne glasbe - Kakovost stisnjenih glasbenih datotek lahko izboljšate. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi, zaradi katerih je vaša priljubljena glasba bogata in polna podrobnosti. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) jih natančno obnovi, zato je produkcija zvoka visoke kakovosti in bliže originalnemu posnetku na CD-ju.

Popestrite noč - Z osvetlitvijo za zabavo bo vaš plesni prostor osvetljen od tal do stropa. Večbarvni trakovi z razpršenimi valovi temnomodre, nebeško modre in zelene svetlobe ustvarjajo pristno vzdušje nočnega kluba ali festivala na prostem.

Pokažite svoj pevski talent - Pripravite zabavo za vse – z dvema vhodoma za mikrofon lahko skupaj z gosti zapojete ob najljubših skladbah. Na enega od vhodov lahko priključite kitaro in sistem uporabite kot ojačevalnik za kitaro, s čimer poskrbite za pridih rock and rolla. Na voljo so trije načini – inchClean inch za čisti zvok, inchOverdrive inch za rokerski zvok kitare in inchBass inch za bas kitaro. Enota je opremljena tudi z dvema držaloma za mikrofon, kamor ju na koncu lahko varno pospravite.

Nadzor s kretnjami navpično in vodoravno - Z zamahom roke navpično ali vodoravno lahko preskočite skladbo, zamenjate učinek flanger z učinkom WAH, vklopite mikrofon za karaoke, nadzirate glasnost mikrofona in povišate glasnost. S kretnjami hitro in enostavno upravljate funkcije zvočnika MHC-V43D ter poskrbite za pravo razpoloženje na zabavi.

Upravljajte zabavo z aplikacijo Fiestable - Z zabavno, intuitivno aplikacija Fiestable, ki je preprosta za uporabo, imate poln nadzor nad sistemom MHC-V43D. Glasbo, osvetlitev in veliko drugega namreč lahko upravljate že s tapom v pametnem telefonu ali pa kar s svojim glasom.

Z aplikacijo Fiestable imate zabavo v svojih rokah - Aplikacija Fiestable je zabavna, intuitivna in enostavna za uporabo ter ponuja poln nadzor nad sistemom MHC-V43D. Če želite uporabljati aplikacijo Fiestable, morate najprej prenesti aplikacijo Sony | Music Center2. Glasbo, osvetlitev in še več lahko nato upravljate s tapom telefona ali z glasom.

Pustite prijateljem, da ustvarijo popoln seznam za predvajanje - Z aplikacijo Fiestable lahko vsakdo dopolni vaš seznam predvajanja s svojimi najljubšimi skladbami. Vaši gostje lahko glasbo, ki jo imajo shranjeno v svojih pametnih telefonih, dodajo prek vašega omrežja Wi-Fi®3, zato nikoli ne bo zmanjkalo glasbe.

Poiščite pevsko superzvezdo z ocenjevanjem karaok v aplikaciji Fiestable - Na zabavi lahko z ocenjevanjem karaok pripravite tekmovanje za kralja ali kraljico karaok. Če se kdo uvrsti med najboljših 10, lahko svoje ime in naslov pesmi zabeleži na točkovni lestvici.

Postanite kralj zabave - Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču - Z aplikacijo Sony | Music Center lahko upravljate glasbo in nastavitve zvoka neposredno v telefonu. Poleg tega lahko v aplikaciji Fiestable nadzirate barvo svetlobe in aktivirate DJ-način ter način za karaoke. Intuitivni nadzor gibanja pa vam omogoča spreminjanje nastavitev že z obratom v zapestju.

Izhod HDMI™ za preprosto nastavitev - Prek vhoda HDMI™ (ARC) lahko sistem preprosto priključite na televizor in ob gledanju televizijskih vsebin ali vsebin z DVD-jev uživate v zvoku, ki ga ponujajo zvočniki MHC-V43D.

Oglejte si filme z vgrajenim DVD-predvajalnikom - Vaša dnevna soba se lahko spremeni v kinodvorano, kjer pripravite čudovite filmske večere za družino in prijatelje. Vživite se v dramatične prizore ob mogočnem zvoku in zvočnem tlaku, ki vas postavi v središče dogajanja.

Nemoteno pretakanje s tehnologijo Bluetooth ® - Bluetooth odpravlja žične povezave in zapletena zaporedja nastavitev. Povežite se s tehnologijo Bluetooth®4 in že ste pripravljeni.

LDAC™ omogoča pretakanje visokokakovostnega zvoka prek povezave Bluetooth® - LDAC™ pošlje približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna 45 zvočna povezava Bluetooth®, zato je doživetje ob brezžičnem poslušanju vrhunsko.

S tehnologijo DAB+ slišite več - Ne želite biti DJ? S sprejemnikom, ki je popolnoma združljiv s tehnologijo DAB+, bodo vaše najljubše radijske postaje povsod z vami.

Izdelan za hudo zabavo - Enoto z vseh strani obdaja trda plastika, vogali pa so še dodatno zaščiteni, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo sistema MHC-V43D in enostaven transport do vseh mest za zabavo.

Zabava je lahko tam, kjer ste vi - Po zaslugi kolesc in priročne ročice za prenašanje lahko MHC-V43D lažje kot kadarkoli doslej prenesete na poljubno mesto za zabavo.

Dvignite razpoloženje na zabavi z dodatnimi zvočniki - S povezavo Bluetooth® povežite več domačih zvočnih sistemov in uživajte v še mogočnejšem zvoku3. Povežete lahko do 50 združljivih visokozmogljivih domačih zvočnih sistemov in sinhronizirate glasbo ter osvetlitev4.

S priključkom za več naprav lahko glasbo upravlja več ljudi - Bluetooth® vam omogoča, da s prijatelji s sistemom MHC-V43D istočasno seznanite do tri pametne telefone. Izbor skladb je še večji, saj jih lahko predvajate iz vseh glasbenih knjižnic.

Enostavno priključite v vrata USB in predvajajte - Predvajajte skladbe, shranjene na pogonu USB, ali pa ustvarite lasten seznam predvajanja po meri z neposrednim snemanjem s CD-ja na USB. Preprosto priključite pogon USB na vrata za predvajanje ali snemanje (PLAY / REC) in že se lahko razvname nova zabava ob predvajanju najljubših skladb.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo