Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Visokozmogljiv domači glasbeni sistem s povezavo Bluetooth SONY MHC-V73D

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LMHCV73D.CEL
Raspoložljivost:   Na zalogi
SONY MHCV73D
Prodajna cena: 664,91 €
Osnovna cena z davkom: 699,90 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Vsesmerni zvok za zabavo poskrbi za dobro razpoloženje velike množice ljudi, kar popestrite še z utripajočo vsesmerno osvetlitvijo za zabavo in lučjo v zvočniku. Z aplikacijo Fiestable za upravljanje seznama predvajanja in ocenjevanja karaok pa se zabava lahko še bolj razvname. Po zaslugi ščitnikov in kolesc transport še nikoli ni bil tako preprost.

Visokozmogljiv zvočni sistem V73D s tehnologijo BLUETOOTH®

Mogočnejši zvok z vsesmernim svetilom za najboljše zabave doslej - Ob vsesmernem zvoku za zabavo, za katerega poskrbita visokoučinkovita visokotonca in srednjetonca, bo vaša glasba razpršena dlje po prostoru, na obeh straneh enote. To pomeni, da bodo gosti na zabavi uživali v odličnem zvoku, ne glede na to, kje so v prostoru.

Štirje visokoučinkoviti visokotonci zapolnijo prostor z zvokom - S štirimi navzgor usmerjenimi in visokozmogljivimi lijakastimi visokotonci, dva spredaj in dva na hrbtnem delu enote, se zvočni oder poveča, raven zvočnega tlaka pa se dvigne, zato se zvok razširi povsod po izbranem prostoru.

Visokoučinkovit srednjetonec za boljše vokale - Visokozmogljiva lijakasta srednjetonca spredaj in zadaj porazdelita zvok, ki je čistejši, izboljšan pa je tudi zvočni tlak za bistvene srednje frekvence. To pomeni, da boste ob čistih vokalih priljubljenih skladb plesali ali prepevali, ne glede na to, ali ste pred enoto ali za njo, blizu nje ali daleč stran od nje.

S funkcijo JET BASS BOOSTER boste občutili ritem glasbe tudi na večji oddaljenosti - Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste.

ZVOK V ŽIVO - S tehnologijo DSP ustvarite festivalsko vzdušje, saj glasba ustvari resnično prostorsko doživetje festivalske glasbe in koncerta v živo.

DSEE samodejno obnovi podrobnosti digitalne glasbe - Kakovost stisnjenih glasbenih datotek lahko izboljšate. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi, zaradi katerih je vaša priljubljena glasba bogata in polna podrobnosti. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) jih natančno obnovi, zato je produkcija zvoka visoke kakovosti in bliže originalnemu posnetku na CD-ju.

Vsesmerno svetilo za zabave - Z vsesmernim svetilom za zabave bo vaš plesni prostor osvetljen od tal do stropa. Večbarvni trakovi z razpršenimi valovi globoko modre, nebeško modre in zelene svetlobe ustvarjajo pristno vzdušje nočnega kluba ali festivala na prostem.

Nadzor s kretnjami navpično in vodoravno - Z zamahom roke navpično ali vodoravno lahko preskočite skladbo, zamenjate učinek flanger z učinkom WAH, vklopite mikrofon za karaoke, nadzirate glasnost mikrofona in povišate glasnost. S kretnjami hitro in enostavno upravljate funkcije zvočnika MHC-V73D ter poskrbite za pravo razpoloženje na zabavi.

Z DJ-učinki lahko skladbe popestrite po svoje - Svoje goste boste zagotovo navdušili z DJ-učinki. Na zabavi lahko uporabite štiri različne učinke – inchflanger inch ustvari globok učinek flanger, podoben hrumenju reaktivnega letala, inchWAH inch samodejno premakne frekvenco filtra navzgor ali navzdol, inchisolator inch osami določen frekvenčni pas, inchPAN inch pa zajame zvok vseh zvočnikov. Do DJ-učinkov preprosto dostopate z aplikacijo Fiestable in nadzorom s kretnjami. Ustvarjanje seznamov predvajanja še nikoli ni bilo tako enostavno.

Način TAIKO - Zraven lahko igrate na vzorčevalnike, med katerimi so bongo, djembe, surdo in japonski boben Taiko preprosto tako, da tapkate po zgornji plošči v ritmu glasbe.

Pokažite svoj pevski talent - Pripravite zabavo za vse – z dvema vhodoma za mikrofon lahko skupaj z gosti zapojete ob najljubših skladbah. Na enega od vhodov lahko priključite kitaro in sistem uporabite kot ojačevalnik za kitaro, s čimer poskrbite za pridih rock and rolla. Na voljo so trije načini – inchClean inch za čisti zvok, inchOverdrive inch za rokerski zvok kitare in inchBass inch za bas kitaro. Enota je opremljena tudi z dvema držaloma za mikrofon, kamor ju na koncu lahko varno pospravite.

Način TAIKO Game in ocenjevanje - V načinu TAIKO Game se lahko pomerite z drugimi v ritmu. Tapkajte in podrsavajte po zgornji plošči v ritmu luči in preverite, kdo je najboljši. Z ocenjevanjem TAIKO Game v aplikaciji Fiestable si lahko celo ogledate, kako ste se odrezali v primerjavi z drugimi v spletu. Bo vaš rezultat med najboljšimi?

Z aplikacijo Fiestable imate zabavo v svojih rokah - Aplikacija Fiestable je zabavna, intuitivna in enostavna za popoln nadzor nad sistemom MHC-V73D. Če želite uporabljati aplikacijo Fiestable, morate najprej prenesti aplikacijo Sony | Music Center2. Glasbo, osvetlitev in še več lahko nato preprosto upravljate s tapom telefona ali z glasom.

Z lestvico za karaoke v aplikaciji Fiestable poiščite superzvezdo med pevci - Na zabavi lahko z lestvico za karaoke pripravite tekmovanje za kralja ali kraljico karaok. Če se kdo uvrsti med najboljših 10, lahko svoje ime in naslov pesem zabeleži na točkovni lestvici.

Bodite na čelu zabave kar na plesišču - Z aplikacijo Sony | Music Center lahko upravljate glasbo in nastavitve zvoka neposredno v telefonu. Poleg tega lahko v aplikaciji Fiestable nadzirate barvo svetlobe in aktivirate DJ-način ter način za karaoke. Intuitivni nadzor gibanja pa vam omogoča spreminjanje nastavitev že z obratom v zapestju.

Postanite kralj zabave - Stanje zabave lahko drugim v družabnih omrežjih sporočite že z enim klikom v aplikaciji Fiestable. Nato jim ponudite glasbo in se z dobrimi ocenami na lestvici povzpnite do kralja zabave.

Pustite prijateljem, da ustvarijo seznam predvajanja glasbe za zabavo prek aplikacije Fiestable - Z aplikacijo Fiestable lahko vsakdo dopolni vaš seznam predvajanja s svojimi najljubšimi skladbami. Vaši gostje lahko glasbo, ki jo imajo shranjeno v svojih pametnih telefonih, dodajo prek vašega omrežja Wi-Fi®3, zato nikoli ne bo zmanjkalo glasbe.

NFC™ za hitro povezavo z enim dotikom - Tehnologiji NFC™ z enim dotikom in Bluetooth®4 poskrbita za brezžično povezovanje brez zapletenih zaporedij nastavitve. Z napravo, ki podpira NFC™, se preprosto dotaknite sistema MHC-V73D in hitro vzpostavite brezhibno povezavo, nato pa začnite pretakati glasbeno zbirko. Nimate tehnologije NFC™? Ne skrbite. Vzpostavite povezavo Bluetooth® in že ste pripravljeni.

Oglejte si filme z vgrajenim DVD-predvajalnikom - Mogočna zvok in zvočni tlak poudarita napetost dogajanja in vas postavita v središče vsakega prizora. Vaša dnevna soba lahko postane kinematograf in prostor za nepozabne filmske večere.

Izhod HDMI™ za preprosto nastavitev - Vhod HDMI™ (ARC) omogoča enostavno priključitev sistema na televizor. Medtem ko uživate ob mogočnem zvoku, ki se širi iz zvočnikov MHC-V73D, lahko na normalnem zaslonu gledate televizijske vsebine ali vsebine z DVD-jev.

S tehnologijo DAB+ slišite več - S sprejemnikom, ki je popolnoma združljiv s tehnologijo DAB+, bodo vaše najljubše radijske postaje povsod z vami.

LDAC™ omogoča pretakanje visokokakovostnega zvoka prek povezave Bluetooth® - LDAC™ pošlje približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna 45 zvočna povezava Bluetooth®, zato je doživetje ob brezžičnem poslušanju vrhunsko.

Trpežna nadzorna plošča, odporna proti pljuskom - Zgornja površina sistema MHC-V73D je odporna proti pljuskom6 in enostavna za čiščenje, zato se zabava ne prekine, če se razlije pijača. Z gumbom za zaklepanje zabave lahko za 30 sekund onemogočite druge gumbe, da odpravite nered.

Izdelan za hudo zabavo - Enoto z vseh strani obdaja trda plastika, vogali pa so še dodatno zaščiteni, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo sistema MHC-V73D in enostaven transport do vseh mest za zabavo.

Nagibanje in vlečenje ali potiskanje po kolescih za enostaven transport - Ko želite MHC-V73D premakniti, preprosto primite priročen ročaj za prenašanje in nagnite enoto proti sebi, nato pa jo na močnih koleščkih potisnite do mesta, kjer bo zabava.

S priključkom za več naprav lahko glasbo upravlja več ljudi - Skupaj s prijatelji lahko s tehnologijo Bluetooth® s sistemom MHC-V73D istočasno seznanite do tri pametne telefone. Izbor skladb je še večji, saj lahko skladbe predvajate iz vseh glasbenih knjižnic.

Enostavno priključite v vrata USB in predvajajte - Predvajajte skladbe, shranjene na pogonu USB, ali pa ustvarite lasten seznam predvajanja po meri z neposrednim snemanjem s CD-ja na USB. Preprosto priključite pogon USB na vrata za predvajanje ali snemanje (PLAY / REC) in že se lahko razvname nova zabava ob predvajanju najljubših skladb.

Dvignite razpoloženje na zabavi z dodatnimi zvočniki - S povezavo Bluetooth® povežite več zvočnih sistemov in uživajte v še mogočnejšem zvoku. Povežete lahko do 50 združljivih visokozmogljivih zvočnih sistemov in sinhronizirate gla

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo