Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije) Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos   Fotojama logos
 x 

Vodotesen digitalni fotoaparat SONY DSC-RX0 kompakten s senzorjem tipa 1.0 in objektivom ZEISS® Tessar T*

-5%
Proizvajalec Sony
SKU izdelka:  LDSCRX0M2G.CEE
Raspoložljivost:   Pri dobavitelju
SONY DSC-RX0M2G
Prodajna cena: 787,55 €
Osnovna cena z davkom: 829,00 €
Price / kg:
Brezplačna dostava
Preverite dobavljivosti.
Ta izjemno kompaktni fotoaparat je odličen spoj dovršene slikovne tehnologije, ki vključuje CMOS-senzor Exmor RS CMOS 1.0 in širokokotni objektiv ZEISS 24 mm ter vzdržljivo, trdno ohišje, ki je vodotesno do 10 m/33 ft, odporno na udarce pri padcu z višine do 2,0 m/6,5 ft in nelomljivo do 200 kp/440 lbf/2000 N. Hitro neprekinjeno fotografiranje, izjemno počasni posnetki in druge funkcije so edinstveno vgrajene v majhno obliko, da je izdelava slik lahko bolj ustvarjalna.


Objektiv ZEISS® Tessar T* - Objektiv ZEISS® Tessar T* 24 mm F4 kljub svoji širokokotni zasnovi zagotavlja slike visoke ločljivosti z manj popačenja na perifernih območjih. Izboljšana 20-centimetrska razdalja ostrenja je odlična za sebke in posnetke objektov na površinah, medtem ko zoom za jasno sliko omogoča do 2-kratni zoom ob minimalni izgubi kakovosti. Z uporabo izbirnega senčila lahko še dodatno zmanjšate odsev in bleščanje, sprednji del ohišja pa vključuje premaz, zato lahko enostavno obrišete vodne kapljice in prah.

Skladen CMOS-senzor s 15,3 MP (učinkovite) - Skladni slikovni CMOS-senzor Exmor RSTM tipa 1.0 s posebnim čipom DRAM zagotavlja neverjetne hitrosti zaklopa 1/32.000 za zajemanje gibanja, ki ga s človeškim očesom ni mogoče zaznati. Senzor omogoča tudi neverjetno širok dinamični razpon, od ISO 80 do ISO 12800.

Napredni BIONZ X™ za nizko raven šuma in osupljive podrobnosti - Najnovejša različica slikovnega procesorja BIONZ X ponuja slike visoke kakovosti s širokim dinamičnim razponom ob nizki ravni šuma pri šibki osvetlitvi. Podrobnosti na slikah so videti naravnejše, stopnjevanje barvnih odtenkov pa je bogatejše. Tako izboljšani BIONZ X zdaj omogoča tudi snemanje videoposnetkov 4K.

Priročne funkcije v robustnem in izjemno kompaktnem ohišju - Zasnova robustnega in izjemno močnega ohišja iz duraluminija je gladka in elegantna ter brez izbočenih delov. Čeprav je komaj kaj večji od škatlice za vžigalice, ponuja priročen LCD-monitor z nagibom do 180° in druge priročne funkcije, s katerimi je snemanje fotografij ter videoposnetkov lažje.

Zanesljiva učinkovitost v zahtevnih razmerah snemanja - Zaradi trpežne sestave lahko fotoaparat brez skrbi uporabljate v različnih zahtevnih razmerah. Vodotesen je do globine 10 m/33 ft, odporen je na padce z višine do 2,0 m/6,5 ft in nelomljiv pod težo, ki ustvarja silo do 200 kgf/440 lbf/2000 N.

Videoposnetki 4K, posneti s prikazom vseh slikovnih pik - RX0 II podpira snemanje videoposnetkov pri ločljivosti do 4K 30p (QFHD: 3840 x 2160) za potovanja ali snemanje vlogov. Ko snemate videoposnetke 4K z branjem vseh slikovnih pik in brez združevanja, fotoaparat zbere približno 1,7-krat toliko informacij, kot jih je potrebnih za snemanje običajnih videoposnetkov 4K, zato je ločljivost naravnost osupljiva.

Stabilizacija slike za snemanje videoposnetkov - Novi dodani elektronski stabilizator slike omogoča stabilno in mirno snemanje videoposnetkov iz roke.

Dodatek Movie Edit za enostavne prenose v družabne medije - Dodatek Movie Edit je zasnovan za hitro skupno rabo vsebin visoke kakovosti v družabnih omrežjih in ponuja samodejno stabilizacijo slike. Pri tem ustvari slike, ki so gladkejše, z rezultati, podobnim tistim, ki jih dobite s stabilizatorjem s kardanskim mehanizmom. Poleg tega lahko z njim tudi znova kadrirate videoposnetek tako, da ustreza različnim razmerjem stranic pametnih telefonov, pri čemer pa pametno ohrani glavni objekt v okviru.

Funkcija samodejnega ostrenja oči za popolne portrete in sebke - Prefinjena funkcija fotoaparata za samodejno ostrenje oči je zasnovana za samodejno zaznavanje in ostrenje oči glavnih subjektov na fotografijah. Funkcija hitro in pravilno zazna oči tudi v zahtevnih razmerah, ko na primer subjekt gleda dol oz. ko so obrazi zatemnjeni ali osvetljeni iz ozadja.

Intervalno snemanje za ustvarjanje videoposnetkov s časovnim preskokom - Za neprekinjeno fotografiranje lahko zdaj v fotoaparatu nastavite interval od 1 do 60 sekund. Iz posnetih fotografij lahko v računalniku s funkcijo Viewer v brezplačnih Sonyjevih namiznih aplikacijah Imaging Edge™ pripravite videoposnetek s časovnim preskokom. Takoj ko nehate fotografirati, si lahko s preprosto funkcijo za predogled z različnimi hitrostmi v fotoaparatu ogledate osnutek videoposnetka s časovnim preskokom.

LCD-monitor s 180-stopinjskim nagibom - LCD-monitor zdaj nagnete za polnih 180° (180° gor in 90° dol), zato je zelo uporaben, ko kadrirate sebke in snemate vloge, prav tako pa je priročen pri snemanju z nizkega ali visokega kota.

Neverjetna prilagodljivost z izbirnim držalom za snemanje - Držalo za snemanje VCT-SGR1 enostavno priklopite na RX0 II in tako razširite ustvarjalni potenical. Z integriranimi kontrolniki lahko sprožite sprožilo zaklopa in upravljate gumb za snemanje in zoom na samem držalu, poleg tega ga lahko preoblikujete v mini stojalo za na površino.

Razširjene možnosti z aplikacijo Imaging Edge Mobile - Ob uporabi vgrajene povezave Wi-Fi® lahko fotoaparate RX0 II upravljate oddaljeno s telefonom ali tabličnim računalnikom. Preprosto prenesite brezplačno aplikacijo Imaging Edge Mobile v svojo napravo in omogočite daljinsko upravljanje sprožila zaklopa fotoaparata ter začetek ali zaustavitev snemanja videoposnetkov. Posnete slike in videoposnetke 4K lahko za enostavno skupno rabo tudi brezžično prenesete v svojo napravo. Bluetooth® je na voljo za daljinsko upravljanje vklopa ali izklopa napajanja in za pridobivanje lokacijskih podatkov.

Z dodatno krmilno enoto fotoaparata lahko upravljate več fotoaparatov - Izbirna krmilna enota fotoaparata (CCB-WD1) uporablja žične povezave LAN za sinhronizirano fotografiranje z več fotoaparati, ko na primer želite posneti filmski prizor z več različnih kotov. Ob uporabi krmilnih enot lahko upravljate do 100 fotoaparatov 100 RX0 II, vklopite/izklopite napajanje, prilagodite nastavitve in posnamete fotografije ali videoposnetke s spletnim brskalnikom v računalniku.

Fotografiranje z dvema fotoaparatoma - Fotografiranje z dvema fotoaparatoma – istočasno snemanje fotografij ali videoposnetkov s fotoaparatom RX0 II in drugim fotoaparatom – je zdaj možno ob uporabi izbirnega kabla sprožila VMC-MM2. S to funkcijo lahko z enim samim pritiskom sprožila zaklopa ulovite pomembne trenutke in neponovljive dogodke z dveh različnih kotov ali pa posnamete prizor z drugo hitrostjo sličic ali drugim profilom slike.

Prilagodljiva in natančna nastavitev slike za snemanje videoposnetkov - Z nastavitvijo S-Log2 v fotoaparatu RX0 II imajo profesionalci ob snemanju z razširjenim dinamičnim razponom na voljo veliko več možnosti za prilagajanje v postprodukciji. Ob drugih prilagodljivih profilih slike ta lastniška nastavitev game ponuja edinstveno osvetlitev ozadja (Wide Colour Gamut) in manjšo pojavnost izstopajočih svetlih točk za enostavno združljivost s fotoaparati ter profesionalne rezultate.

Super počasni posnetki s hitrostjo do 960/1000 sličic/sekundo - Snemanje izjemno počasnih posnetkov s hitrostjo sličic 960/1000 sličic na sekundo je na voljo za zajemanje bežnih akcij v filmih. V načinu inchQuality Priority inch lahko s hitrostjo 240/250 sličic na sekundo dosežete celo ločljivost HD. Način končnega sprožilnika omogoča, da zajamete odločilni trenutek v izjemno počasnem posnetku, ki se začne od dve do štiri sekunde pred pritiskom gumba REC.

Čisti izhod HDMI za videoposnetke 4K - Proces produkcije lahko dodatno prilagodite s čistim izhodom HDMI za nadzor in snemanje nestisnjenega videoposnetka z zunanjim snemalnikom v formatih in z bitno hitrostjo po lastni izbiri.

Neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo do 16 sličic na sekundo z zmanjšano zatemnitvijo - Kljub velikemu številu slikovnih pik 15,3 MP izjemno hiter slikovni senzor dosega hitrosti branja, ki so dovolj visoke za neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo do 16 sličic/s, kar omogoča snemanje bežnih trenutkov.

Zaklop proti popačenju s hitrostmi do 1/32.000 sekunde. - Zaklop proti popačenju, ki docela izkoristi vse prednosti izredno hitrega branja senzorja Exmor RS, doseže hitrosti do 1/32.000 sekunde. S tem se kar najbolj zmanjša vsakršno popačenje slike, ki ga povzroči učinek premičnega zaklopa, zaradi katerega so lahko slike hitro premikajočih se predmetov popačene.

Možnosti profesionalnih formatov XAVC S in AVCHD za snemanje videoposnetkov - Format XAVC S z nizko stopnjo stiskanja je odličen za ustvarjanje visokokakovostnih filmskih slik z minimalno ravnjo šuma celo pri snemanju izjemno dinamičnih prizorov. Fotoaparat podpira tudi format AVCHD za enostavno urejanje in izmenjavo.

Gumbi po meri za intuitivno upravljanje - Funkcije, ki jih pogosto uporabljate, lahko programirate s katerim koli od nekaj prilagodljivih gumbov in tako prilagodite fotoaparat svojemu slogu snemanja. Tako imate sredi dela hitrejši dostop in intuitivnejše upravljanje fotoaparata.

Funkciji pomoči za ročno ostrenje in poudarjanje robov izostrenih delov za natančno nastavitev ostrenja - Pri snemanju od blizu ali v drugih situacijah, ko potrebujete zelo natančno ostrenje, lahko s funkcijo pomožnega ročnega ostrenja (MF) povečate območje ostrenja in tako omogočite natančnejše prilagoditve. Poleg tega lahko s funkcijo poudarjanja robov poudarite najostrejša in najbolj izostrena območja ostrenja z lastno izbiro barv, da je ročno ostrenje hitro in natančno.

Širok razpon občutljivosti ISO za večjo prilagodljivost pri snemanju - Z razponom občutljivosti fotoaparata od ISO 80 do ISO 12800 lahko snemate celo pri zelo šibki osvetlitvi. S funkcijo inchAuto ISO inch lahko samodejno določite občutljivost in nastavite nižjo omejitev, če želite ohraniti hitrost/kot zaklopa, ki zagotavlja natančno zajemanje gibanja.

Razširjene možnosti snemanja videoposnetkov s prilagodljivo temperaturo samodejnega izklopa - Izberete lahko raven notranje temperature, pri kateri fotoaparat samodejno izklopi napajanje in se prilagodi okolju snemanja. Če na primer za snemanje videoposnetkov uporabljate stojalo, snemanje po navadi traja dlje, zato za temperaturo samodejnega izklopa izberite “High” in s tem podaljšajte čas snemanja.

Združljivost s programskima opremama iMovie in Final Cut Pro X - Izdelek je združljiv s programskima opremama Final Cut Pro X in iMovie.

Imaging Edge – funkcije Remote, Viewer in Edit - Z namiznimi aplikacijami Imaging Edge lahko dvignete raven svoje fotografije. S funkcijo inchRemote inch lahko upravljate in nadzirate fotografiranje v živo na računalniškem zaslonu, funkcijo “Viewer” uporabite za hiter predogled, ocenjevanje in izbiro fotografij v velikih knjižnicah slik, s funkcijo inchEdit inch pa pretvorite podatke RAW v visokokakovostne fotografije za pošiljanje. Kar najbolj izkoristite Sonyjeve datoteke formata RAW in učinkoviteje upravljajte svoje delo.

Capture One (za Sony) - Capture One Express (za Sony) je brezplačna nagrajena programska oprema za urejanje slik, ki omogoča vrhunsko obdelavo formata RAW za ustvarjanje kakovostnih slik in preprosto upravljanje slikovnih datotek, ponuja pa tudi zmogljiva orodja za urejanje. Capture One Pro (za Sony) lahko dodatno kupite, da si zagotovite še več orodij za urejanje in možnost fotografiranja s povezavo.

Dostava

  • Dostava 3,30€ (Pošta Slovenije)
  • Brezplačna ob naročilu nad 99,00€
  • Brez provizije za plačila po povzetju!
hitra dostava

Dobava po naročilu!

  • Dobava artiklov po naročilu!
  • Za konkurenčno ponudbo pišite na:
  • info@fotojama.com
kontaktni podatki fotojama

Enostavna plačila

  • Plačilo po povzetju - brez provizije
  • Plačilo TRR
  • s skeniranjem QR kode v spletni banki
plačilo s qr kodo